طرز تهیه نان رول دارچینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان رول دارچینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان رول دارچینی
نان رولی دارچینی یکی از نان های خوشمزه و معطری است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان رول دارچینی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای نان رول دارچینی |
|
آرد نان شیک | 500 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
خمیر مخمر | 5 گرم |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
شیر ولرم | ¼ فنجان |
آب ولرم | ½ فنجان |
کره | 50 گرم |
مواد لازم برای نان |
|
کره | 50 گرم |
قند | 50 گرم |
پودر دارچین | 1.5 قاشق غذاخوری |
مواد تشکیل دهنده دستمال |
|
زرده | 1 قطعه |
شیر نر | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه نان رول دارچینی
مرحله اول
من آماده می کنم رول دارچینی خوشمزه در ابتدای کار شیر را به همراه آب و 1 قاشق غذاخوری شکر در ظرف مناسبی بریزید سپس مایه را به ظرف اضافه کنید و کمی مخلوط کنید.
مرحله دوم
حالا درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید مایه 10 دقیقه در دمای اتاق بماند تا عمل کند. سپس دو سوم آرد را به همراه نمک و شکر باقی مانده در ظرف مناسبی بریزید.
سطح سوم
در این مرحله مواد خشک را مخلوط کرده سپس وسط آن را سوراخ کرده و مایه آماده شده را داخل آن بریزید. حالا تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند.
مرحله چهارم
سپس خمیر به دست آمده را خوب ورز می دهیم و کم کم بقیه آرد را داخل کاسه می ریزیم و ورز می دهیم سپس وقتی خمیر نرم و یکدستی به دست آمد آرد را اضافه نمی کنیم.
مرحله پنجم
حالا داخل یک کاسه مناسب را با کمی روغن مایع چرب کنید سپس خمیر را داخل آن قرار دهید. سپس روی کاسه را سلفون بپوشانید و خمیر را به مدت 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید.
مرحله ششم
بعد از این مدت که حجم خمیر دوبرابر شد دوباره ورز میدیم تا ور بیاد بعد سطح کار رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو روی اون قرار میدیم. حالا خمیر را به شکل مستطیل در می آوریم.
مرحله هفتم
سپس کره را روی اجاق کتری گرم کنید تا کاملا ذوب شود، سپس برس را داخل کره آغشته کنید و خمیر را با دستمال پاک کنید. حالا شکر و دارچین را مخلوط کرده و روی خمیر پخش کنید.
مرحله هشتم
در این مرحله خمیر را به آرامی باز می کنیم تا مواد به خورد خمیر برود. حالا خمیر را به صورت نوارهایی به عرض 3 سانتی متر برش دهید و هر برش را به شکل مارپیچ در بیاورید. حالا داخل قالب را با کمی روغن چرب می کنیم.
مرحله نهم
سپس خمیر رول شده را به شکل دلخواه در قالب می چینیم، سپس قالب را با کیسه فریزر روغنی می پوشانیم تا خمیر برای بار دوم به مدت 30 دقیقه استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله دهم
در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. بعد از این مدت روی خمیر را با مخلوط زرده و شیر و وانیل پوشانده و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.
مرحله یازدهم
حالا اجازه دهید نان به مدت 20 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت در صورت نیاز گریل را روشن کنید و اجازه دهید نان به مدت 3 دقیقه بپزد تا طلایی و زیبا شود.
مرحله دوازدهم
پس از گذشت این مدت، ظرف را از فر خارج کرده و بلافاصله نان را از قالب خارج کنید و سپس آن را روی توری سیمی قرار دهید و بگذارید کاملا خنک شود. وقتی رول دارچین خنک شد، آن را با چای سرو کنید. نوش جان.
5
2