طرز تهیه نان رول کره ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان رول کره ای
نان کره ای یکی از انواع نان های خوشمزه و خوش عطر است که طبق دستور پخت های مختلف تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان کره ای. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای نان کره ای |
|
آرد سفید | 300 گرم |
مخمر فوری | 6 گرم |
قند | 40 گرم |
نمک | 5 گرم |
اب | 130 گرم |
کره | 100 گرم |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
پر زعفران | کافی |
مواد تشکیل دهنده دستمال |
|
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
وانیل | ⅛ قاشق چایخوری |
پر زعفران | کافی |
کره | کافی |
طرز تهیه نان رول کره ای
مرحله اول
برای تهیه نان های کره ای خوشمزه در ابتدای کار کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن کاملا با دمای محیط هماهنگ شود. آرد را 3 بار الک کرده و در کاسه همزن بریزید.
مرحله دوم
حالا نمک، شکر و مایه مایه فوری را داخل کاسه بریزید و مخلوط کنید تا مواد خشک کاملا با هم ترکیب شوند. سپس همزن را با سرعت کم روشن می کنیم سپس آب را کم کم به کاسه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله سرعت همزن را زیاد کرده و خمیر را به مدت 15 دقیقه هم می زنیم تا خمیر نرمی به دست آید. سپس زعفران پخته شده را به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا به صورت خمیر زعفرانی درآید.
مرحله چهارم
در 5 دقیقه آخر هم زدن، 50 گرم کره که به دمای محیط رسیده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا کره جذب خمیر شود. وقتی خمیر نرمی به دست آمد که به دستتان نچسبد، هم زدن را متوقف کنید.
مرحله پنجم
در این مرحله روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید سپس به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا غلیظ شود. پس از این مدت خمیر را به 6 گلوله 110 گرمی تقسیم کرده و ورز دهید.
مرحله ششم
حالا ریش ها را با کیسه فریزر بپوشانید و برای بار دوم 20 دقیقه استراحت دهید تا حجم آنها دو برابر شود. سپس فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود.
مرحله هفتم
بعد از این مدت چانه ها را روی سطح کار گذاشته و با وردنه نازک باز می کنیم. بعد از آن روغن باقیمانده را روی خمیر بمالید و پر زعفران بریزید سپس خمیر را گرد کرده و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید.
مرحله هشتم
در این مرحله هر قسمت از خمیر را به صورت مارپیچ در می آوریم سپس داخل قالب های مافین را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر رول شده را داخل کاغذها قرار می دهیم. حالا دوباره روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید.
مرحله نهم
سپس خمیر را برای بار سوم 30 دقیقه استراحت دهید تا پف کرده و حجیم شود. بعد از این مدت خمیر را با مخلوط تخم مرغ و وانیل پاک می کنیم و مقداری پر زعفران روی آن ها می گذاریم.
مرحله دهم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید نان ها به مدت 30 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت، ظرف را از فر خارج کرده و بلافاصله روی نان را با قلم مو با عسل بمالید تا گرم شود. نوش جان.