طرز تهیه نان مغزدار شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان آجیلی شکلاتی
نان آجیلی شکلاتی یکی از نان های خارق العاده خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک، نرم و لطیف دارد، این نان خوشمزه و ساده بسیار راحت درست می شود، نان مغزی شکلاتی را می توانید به روش های مختلف و با مواد مختلف درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان آجیلی شکلات ادامه دارد با سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای خمیر | مقدار مواد |
آرد سفید | 380 گرم |
شیر ولرم | 200-220 گرم |
خمیر مخمر | 10 گرم |
کره نرم | 35 گرم |
نمک | 5 گرم |
قند | 50 گرم |
سفیده تخم مرغ | 1 قطعه |
بهبود دهنده | 2 گرم |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره | مقدار مواد |
زرده | 1 قطعه |
زعفران | کافی |
شیر نر | 1 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان آجیلی شکلاتی
مرحله اول: آرد را آماده کرده و مواد را اضافه می کنیم
ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس در ظرفی بریزید سپس کمی نمک و کمی شکر به آرد اضافه کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس کمی خمیر مایه را روی آرد بریزید و ترکیب کردن
مرحله 2: تقویت کننده و وانیل را اضافه کنید
سپس کمی مایه بهبود دهنده را به مخلوط آرد اضافه کنید، دوباره مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود، سپس کمی وانیل به مخلوط آرد اضافه کنید، خوب هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود، سپس یک عدد سفیده تخم مرغ را جدا کرده و به مواد اضافه کنید. مخلوط آرد اضافه کنید.
مرحله 3: سفیده تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید
سپس سفیده را هم بزنید تا گلوله شود و با آرد مخلوط شود، سپس شیری که به دمای محیط رسیده است را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شود، بافت مخلوط باید خمیر شود.
مرحله 4: کره را به خمیر اضافه کنید
بعد از اینکه خمیر یکدست و یکدست شد کمی روغن به آن اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا روغن کاملا جذب خمیر شود و بافت آن نرم و یکدست شود تا خمیر ترک نخورد.
مرحله 5: آماده سازی سطح کار
وقتی بافت خمیر کاملا یکنواخت شد، تست پنجره انجام دهید، قسمتی از خمیر را بکشید و باز کنید، اگر خمیر پاره نشد یعنی خوب ورز داده اید، سپس سطح صافی را با کمی روغن چرب کنید. خمیر را روی آن قرار دهید، روی آن را با نایلون بپوشانید.
مرحله 6: استراحت اولیه خمیر
سپس اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت در دمای محیط بماند و حجم آن دو برابر شود و پس از این مدت نایلون روی خمیر را بردارید و قسمتی از خمیر را به اندازه تقریبی 70 گرم جدا کرده و با دست خوب فرم دهید.
مرحله هفتم: خمیر دوم را فرم داده و استراحت دهید
بعد از اینکه تمام خمیر را به این صورت آماده کردید، تکه های خمیر را روی سطح قرار دهید، دوباره روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر در دمای محیط و کاملا سفت بماند، خمیر کمی پف کند.
مرحله هشتم: شکلات را به خمیر اضافه کنید
بعد از این مدت هر تکه از خمیر را روی سطح صاف پهن کنید و داخل آن یک سکه شکلاتی بگذارید و به جای سکه های شکلاتی می توانید از یک تکه شکلات کوچک استفاده کنید یا برای داخل خمیر از خامه شکلاتی یا نوتلا استفاده کنید.
مرحله نهم: قسمت بعدی خمیر
سپس دور خمیر را جمع کنید و به هم گره بزنید.دوباره خمیر را به شکل گردویی در آورید.سعی کنید همه خمیرها به یک اندازه باشند.سپس دوباره روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و نیم ساعت دیگر استراحت دهید و خوب ور بیایید.
مرحله 10: مخلوط دستمال را آماده کنید
در همین حین برای تهیه مواد دستمال، زرده تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم می زنیم تا گلوله شود، سپس مقداری زعفران به آن اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا رنگ و عطر و طعم زعفران کاملا از بین برود. برای تخم مرغ مناسب است
مرحله 11: مخلوط دستمال را با شیر و خامه پر کنید
سپس مقداری شیر به مخلوط شکمبه اضافه کنید، دوباره مخلوط کنید تا بافت کاملا یکدست و یکدست شود، سپس کمی خامه صبحانه به مخلوط اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود، همچنین به قوام مناسب برای شکمبه. رسیده است.
مرحله 12: قالب را آماده کرده و خمیر را در فر قرار دهید
سپس داخل قالب مناسب را با چند قطره روغن مایع یا کره چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی بچینید، سپس پلاستیک را از خمیر جدا کرده و با فاصله در قالب یا سینی فر قرار دهید. ، زیرا بعد از پخت نان ها پف می کنند و حجم آنها زیاد است
مرحله 13: نان را گرد کرده و بپزید
سپس با قلم مو سطح خمیر را با مخلوط آماده کنید سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اگر از فر برقی استفاده می کنید دمای برقی را تنظیم کنید. فر را روی 180 درجه تنظیم کنید.
مرحله 14: طلا روی نان
سپس نان ها را به مدت 25 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن ها طلایی شود.اگر از فر گازی برای پخت نان ها استفاده می کنید حتما یک ظرف آب در فر قرار دهید تا آب آن تبخیر شود و از خشک شدن نان ها جلوگیری شود. در حین پخت. پخت..
مرحله 15: نان را از کاغذ پخت جدا کنید
سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه آن کمی کاهش یابد، سپس نان شکلاتی را به آرامی از روی کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس روی آنها را با عسل یا شکلات آب شده بریزید. سلیقه شما . .
مرحله شانزدهم: نان را تزئین کرده و سرو کنید
سپس به سلیقه خودتان می توانید روی نان ها را با پودر پسته، کنجد و گردوی خرد شده و سپس نان مغزی شکلاتی برای صبحانه یا به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی با کره، مربا، عسل و چای برای پذیرایی از مهمانان تزیین کنید.