آشپزی

طرز تهیه نان چاباتا، یک نان خوشمزه و شیک به سبک ایتالیایی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان چاباتا، یک نان خوشمزه و شیک به سبک ایتالیایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان سیاباتا

طرز تهیه نان سیاباتا

نان سیاباتا یکی از انواع نان های خوشمزه، ساده و پرطرفدار است که می توانید از آن به عنوان نان ساندویچی استفاده کنید و این نان خوشمزه را در کنار انواع دارچین و تاپینگ ها برای تهیه انواع تنقلات، فست فودها و ساندویچ ها سرو کنید. و معرفی گام به گام طرز تهیه نان سیاباتا و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد قوی نل یا آرد فانتزی 400 گرم
اب 70-100 گرم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
رب گوجه فرنگی 200 گرم
مخمر فوری 5 گرم
نمک 7 گرم
شکر برای نرمی پوسته نان در فر خانگی 7 گرم
روغن مایع 20 گرم
فلفل شیرین یا تند کافی

طرز تهیه نان سیاباتا

مرحله 1: آرد، نمک و مخمر فوری را با هم مخلوط کنید

ابتدا آرد را در ظرفی بریزید سپس کمی نمک به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود سپس کمی مایه مایه فوری به مخلوط آرد و نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند تا بافت یکدست و یک دست شود. .

مرحله 2: شکر را به مواد خشک اضافه کنید

سپس مقداری شکر به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید، افزودن شکر کاملا اختیاری است و برای نرمی پوسته نان در فر خانگی به مواد اضافه می شود، همه مواد خشک را خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. تشکیل می شود.

مرحله 3: گوجه فرنگی ها را پوره کرده و پوره گوجه فرنگی را با آنها مخلوط کنید

سپس مقداری گوجه فرنگی را تمیز بشویید، پوست آن را بگیرید، گوجه ها را از وسط نصف کنید و در مخلوط کن یا همزن بریزید و گوجه ها را با هم مخلوط کنید تا بافت کاملا یکدست شود، سپس مقداری رب گوجه فرنگی را به پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

مرحله چهارم: مخلوط رب گوجه فرنگی و پوره گوجه فرنگی را به مواد خشک اضافه کنید

برای پوره کردن گوجه فرنگی می توانید از غذاساز برقی استفاده کنید و آن را کاملا پوره کنید تا بافت یک دست درست شود سپس رب گوجه فرنگی را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید تا بافت یک دست به دست آید سپس روی مخلوط مواد خشک بریزید.

مرحله 5: آب را به مواد اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید

سپس با قاشق یا لیسک همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط گوجه فرنگی آرد شود سپس کمی آب روی مخلوط مواد بریزید، دوباره با لیسک مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود، خمیر یکدست شود و کمی آب در بیاید. لازم است مواد بیشتری اضافه کنید.

مرحله ششم: کره مایع را به مواد اضافه کنید و خمیر فرم گرفته را ورز دهید

سپس روغن مایع را روی مواد ریخته، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند، مخلوط مواد را با دست ورز دهید تا بافتی صاف، نرم و لطیف به دست آید که با یک دست هم قابل استفاده است و خمیر به تست کیفیت پنجره برسد. در حین پخت و پز عالی خواهد بود.

مرحله هفتم: خمیر را با دستگاه خمیر یا به اندازه کافی با دست ورز دهید

برای تست پنجره، قسمتی از خمیر را با دو دست بکشید، خمیر باید کاملا باز باشد تا ضخامت آن بسیار نازک باشد و پاره نشود، می توانید از دستگاه ورز دهنده برای ورز دادن خمیر استفاده کنید، اما اگر این دستگاه در دسترس نباشد. ، خمیر را با دست ورز می دهند.

مرحله هشتم: فلفل سبز شیرین یا تند را به مواد اضافه کنید و با خمیر مخلوط کنید

سپس طبق ذائقه و ذائقه خود تعدادی فلفل سبز تند یا شیرین را بشویید و خشک کنید و حلقه ای برش دهید سپس به خمیر اضافه کنید و دوباره بشویید تا فلفل ها به طور یکنواخت در تمام قسمت های خمیر پخش شوند. عطر و طعم آن را باید از خمیر خورد.

مرحله نهم: خمیر را ورز دهید و بگذارید

سپس خمیر را ورز دهید و با دست فرم دهید و در قالبی که چرب کرده اید قرار دهید و در ظرف را ببندید یا روی آن را با پلاستیک بپوشانید و خمیر را به مدت 20 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید و بگذارید استراحت کند و کمی ورز داده و مقدار آن را زیاد کنید. جلد.

مرحله دهم: پس از استراحت خمیر را کشیده و تا کنید

وقتی خمیر استراحت کرد، درب آن را بردارید یا پلاستیک را بردارید، سپس هر دو دست را زیر خمیر قرار دهید و خمیر را به سمت بالا بکشید، سپس خمیر را تا کنید و در ظرف برگردانید، این کار را چند بار انجام دهید. خمیر باید کاملا صاف باشد.

مرحله یازدهم: خمیر را ترک کرده و خمیر را برای بار دوم کشیده و تا کنید

سپس خمیر را در همان ظرف قرار دهید و در ظرف را ببندید و بگذارید 20 دقیقه دیگر استراحت کند و حجم آن زیاد شود و بعد از این مدت ظرف را بردارید و روش کشش و تا زدن را روی خمیر تکرار کنید.

مرحله 12: خمیر را بگذارید و روی سطح صاف و آرد پاشی شده قرار دهید

بعد از چند بار باز کردن خمیر و تا زدن دوباره آن را داخل کاسه گذاشته و در ظرف را ببندید و 20 دقیقه دیگر استراحت دهید تا حجم آن زیاد شود، پس از استراحت سوم خمیر را از روی کاسه خارج کنید. روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید.

مرحله 13: خمیر را باز کرده و به قسمت های مساوی تقسیم کنید

سپس مقداری آرد روی خمیر بپاشید، خمیر را روی سطح صافی قرار دهید، سپس خمیر را با دست فشار دهید تا به ضخامت 2 تا 3 سانتی متر باز شود، سپس با کاردک خمیر را به مستطیل های هم اندازه تقسیم کنید و آنها را برش دهید. تقریباً خمیر به 6 قسمت تقسیم می شود.

مرحله چهاردهم: تکه های خمیر را روی کاغذ روغنی یا ورق نسور بچینید

سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید تا کاملا کف آن را بپوشاند، می توانید روی کاغذ روغنی کمی روغن بمالید یا از ورقه فر استفاده کنید و روی سطح صاف قرار دهید سپس تکه های خمیر را از هم جدا کنید و روی آن ها بچینید.

مرحله 15: یک حوله روی خمیر بیندازید و به آن استراحت دهید

سپس یک پارچه نخی روی خمیر قرار دهید، اجازه دهید خمیر 20-25 دقیقه دیگر در دمای اتاق استراحت کند، حجم آنها تقریبا دو برابر می شود و خوب پف می کنند، پس از استراحت خوب خمیر، پارچه را از روی خمیر بردارید.

مرحله شانزدهم: خمیر را در فر قرار داده و روی فر را با آب اسپری کنید

سپس کاغذ نسوز را در فر که یک ربع کاملا گرم شده است قرار دهید، سپس مقداری آب در فر بپاشید، در ظرفی مقداری آب بریزید و در فر قرار دهید تا در حین پخت نان، آب آن تبخیر شود. و بافت نان نرم می ماند و خشک نمی شود.

مرحله هفدهم: دمای فر را تنظیم کنید و نان را به مقدار مناسب بپزید

سپس دمای فر را روی 230 تا 250 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید نان ها 7 دقیقه دم بکشد سپس در فر را باز کرده و ظرف آب را بردارید و اجازه دهید نان ها 10 دقیقه دیگر بپزند و بدون بخار در فر بپزند.

مرحله 18: نان را از فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید

پس از پختن کامل نان ها در فر، قالب نان یا کاغذ پخت را از فر خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا حرارت اولیه نان ها کاهش یابد، سپس آنها را از ورقه پخت یا کاغذ روغنی خارج کرده و در دیگری قرار دهید. ظرف را بگذارید تا کاملا خنک شود.

مرحله 19: نان سیاباتا را برش داده و مواد میانی را در آن قرار دهید

وقتی نان ها خنک شدند با چاقوی تیز از وسط برش بزنید و به عنوان نان ساندویچی استفاده کنید و مواد لازم مثل ژامبون، کاهو، خیارشور و ورقه های گوجه فرنگی را بگذارید و از طرف دیگر نان سیاباتا را روی آن قرار دهید. . در آخر نان سیاباتا را به عنوان یک نان خوشمزه، ساده، دلچسب و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا