آشپزی

طرز تهیه نان کروسان +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان کروسان

نان کروسانت یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده است که معمولا برای صبحانه درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله. طرز تهیه نان کروسان برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای نان کروسانت
آب ولرم 1 فنجان
شیر ولرم 1 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
قند 3 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
ارد 5 لیوان
کره 150 گرم
زرده 1 قطعه

طرز تهیه نان کروسان

مرحله اول

برای درست کردن کروسان های خوشمزه ابتدا مایه فوری را به همراه آب ولرم و ۱ قاشق غذاخوری شکر در یک کاسه کوچک بریزید سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا مایه آماده شود.

مرحله دوم

در این مرحله پس از آماده شدن خمیر مایه، آن را همراه با شیر ولرم در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس 4 پیمانه آرد را به همراه نمک روی مواد داخل کاسه الک کرده و با هم مخلوط کنید.

سطح سوم

حالا آرد باقی مانده را به صورت کنترل شده روی مواد الک کرده و مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. توجه داشته باشید که خمیر این نان باید کمی چسبنده باشد و برای خشک شدن خمیر نباید زیاد آرد اضافه کنیم.

مرحله چهارم

پس از آماده شدن خمیر، یک کاسه بزرگ را روغن بزنید، سپس خمیر را بردارید و در ظرف قرار دهید. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و بگذارید یک ساعت در آشپزخانه بماند.

مرحله پنجم

بعد از دوبرابر شدن حجم خمیر، سطح کار را با آرد پاشی کنید، سپس خمیر را روی سطح کار برگردانید و کمی ورز دهید تا هوای اضافی گرفته شود. سپس خمیر را به 10 قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله هر قسمت را برش میزنیم سپس روی سطح آردپاشی شده با وردنه به اندازه حدود 20*20 باز میکنیم سپس قسمتی از خمیر را در بشقاب میگذاریم سپس با کمی کره آب شده میمالیم.

مرحله هفتم

حالا لایه بعدی را می گذاریم و دوباره کمی روغن می زنیم. به همین ترتیب تمام پوسته های خمیر را روی هم می چینیم. روی لایه آخر روغن نزنید. بعد از آماده شدن خمیر روی آن را با سلفون بپوشانید و در یخچال نگهداری کنید.

مرحله هشتم

بعد از 20 دقیقه خمیر را از یخچال خارج کرده سپس سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را به سطح کار منتقل کنید. سپس با وردنه یک لایه از خمیر را صاف کرده و به صورت مثلث برش می دهیم.

مرحله نهم

حالا اگر دوست داشتید مقداری شکلات یا پنیر روی خمیر پهن کنید و خمیر را گرد کنید. انتهای خمیر مثلثی را با دست فشار می دهیم تا کاملا به خمیر بچسبد و در حین پخت جدا نشود.

مرحله دهم

در این مرحله فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا خوب گرم شود سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم. سپس خمیر را به آرامی به سینی فر منتقل می کنیم سپس روی آنها را با حوله می پوشانیم.

مرحله یازدهم

حالا اجازه دهید خمیر به مدت 15 تا 30 دقیقه استراحت کند سپس روی آن را با زرده تخم مرغ بپوشانید و در فر قرار دهید. پخت کروسان ها حدود 35 تا 45 دقیقه طول می کشد. در آخر گریل را رها می کنیم تا نان طلایی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا