طرز تهیه نان کنجدی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان کنجدی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان کنجدی
نان کنجدی یکی از انواع نان های فوق العاده خوش طعم و لذیذ است که طعم فوق العاده و عالی دارد و بسیار مقوی و پر خاصیت است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان کنجدی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای نان کنجدی | |
آرد سفید | 300 گرم |
آب یا شیر | 140 گرم |
روغن مایع | 40 گرم |
قند | 80 گرم |
مخمر | 6 گرم |
شیر خشک قنادی | 30 گرم |
نمک | 1 پنس |
تخم مرغ برای دستمال | 1 قطعه |
آب انگور برای دستمال سفره | کافی |
طرز تهیه نان کنجدی
مرحله اول
به طرز تهیه نان کنجدی ابتدا آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس در ظرفی ریخته و مایه مایه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شود سپس کمی نمک به مخلوط آرد اضافه کنید و مخلوط کنید سپس کمی شکر روی مواد بریزید و مخلوط کنید. با یکدیگر.
مرحله دوم
سپس کمی شیر خشک به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید شیر خشک به عنوان یک بهبود دهنده در نان عمل می کند و اگر در دسترس نبود می توانید آن را بردارید سپس آب را کم کم و کنترل شده روی مواد بریزید و با لیسک مخلوط کنید. .
سطح سوم
وقتی خمیر جمع شد و آردی داخل کاسه نماند، خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و لطیف شود و به دست نچسبد، سپس در ظرفی بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و نگه دارید. در دمای اتاق.
مرحله چهارم
سپس خمیر را یک ساعت استراحت میدهیم و حجمش زیاد می شود و ور می آید.سپس یک عدد خمیر را برداشته و کمی ورز می دهیم و خمیر را به گلوله های 70-80 گرمی تقسیم می کنیم و هر گلوله خمیر کمی را ورز می دهیم. کنار بگذار.
مرحله پنجم
سپس داخل سینی یا شکل دلخواه کاغذ روغنی انداخته و چانه های خمیر را با فاصله داخل کاغذ قرار دهید و با فشار دست کمی پهن کنید و به شکل دایره های یکنواخت در آورید سپس روی خمیر را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید. .
مرحله ششم
سپس خمیر را به مدت 45 دقیقه استراحت دهید و کمی بلند شود و پس از این مدت خمیر را بردارید و با قالب پنجره ای شکل دهید و به جای قالب می توانید با چاقو یا چنگال روی خمیر شیارهایی ایجاد کنید.
مرحله هفتم
سپس یک عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم میزنیم تا گلوله شود، سپس کمی آب انگور به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا بافت کاملا یکدست و یکدست شود، سپس با قلم مو روی خمیر بمالید و با خمیر پاک کنید. دستمال.
مرحله هشتم
سپس در قسمت هایی از نان مقداری کنجد بریزید و روی آن را تزئین کنید، سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دما را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید نان ها به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند. در یک دقیقه.
مرحله نهم
سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس به آرامی نان رول ها را از روی کاغذ پخت خارج کرده و از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس کمی عسل بریزید. یا مربا را روی نان رول های دلخواه خود اعمال کنید
5
2