آشپزی

طرز تهیه ناگت مرغ سوخاری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه ناگت مرغ سرخ شده

لقمه مرغ یکی از غذاهای لذیذ و آماده است که می توانیم آن را بلافاصله در منزل تهیه کنیم تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را مشاهده کنیم. طرز تهیه ناگت مرغ سرخ شده برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 2 قسمت
نان تست 2 عدد
پیاز 1 قطعه
سیر 1 قرص
آویشن 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی
مواد لازم برای سرخ کردن
یک تخم مرغ 2 عدد
آرد سوخاری 1 فنجان

طرز تهیه ناگت مرغ سرخ شده

مرحله اول

من آماده می کنم ناگت مرغ سرخ شده خوشمزه ابتدا لبه های برش ها را جدا می کنیم سپس قسمت نرم را از وسط برش ها برش می دهیم. سپس نان تست ورقه شده را در مخلوط کن یا مخلوط کن بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را پوست گرفته و 4 عدد قارچ خرد می کنیم و به مخلوط کن اضافه می کنیم. سپس تکه ها و استخوان های اضافی مرغ را جدا می کنیم و سپس خرد می کنیم و به مخلوط کن اضافه می کنیم.

سطح سوم

حالا سیر را پوست بگیرید و به همراه آویشن، پاپریکا و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به مخلوط کن اضافه کنید. سپس همزن را روشن می کنیم و می گذاریم مواد کاملا مخلوط شوند.

مرحله چهارم

پس از مخلوط شدن مواد، 3 قاشق غذاخوری آب سرد به مخلوط کن اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس مخلوط لقمه را از مخلوط کن خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله پنجم

حالا درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا مخلوط ناگت استراحت کند. بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج می کنیم سپس آرد سوخاری را در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله ششم

در این مرحله تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا بافت تخم مرغ ها یکدست شود. حالا یک تابه عمیق روی اجاق بگذارید و به اندازه ای روغن اضافه کنید که لقمه ها در حین سرخ شدن در روغن شناور شوند.

مرحله هفتم

توجه داشته باشید که حرارت زیر قابلمه باید در کمترین حد باشد. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، لقمه یک نارنگی کوچک را بردارید و به شکل دلخواه در بیاورید و در تخم مرغ بغلتانید.

مرحله هشتم

در این مرحله لقمه را از تخم مرغ خارج می کنیم و در آرد سوخاری میغلطانیم تا لایه ضخیمی از آرد سوخاری دور لقمه گرفته شود سپس در روغن داغ می گذاریم و می گذاریم سرخ شود.

مرحله نهم

بعد از اینکه یک طرف لقمه کاملا طلایی و سرخ شد آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. به همین ترتیب همه لقمه ها را آماده می کنیم و در روغن با حرارت خیلی کم سرخ می کنیم.

مرحله دهم

در آخر بعد از سرخ شدن کامل لقمه ها را از روغن خارج می کنیم و روی حوله می چینیم تا چربی اضافی آنها گرفته شود. در آخر لقمه ها را در بشقاب بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا