طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نرگسی اسفناج ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه گل نرگس اسفناج ساده
نرگس اسفناج یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که با دستورهای مختلف می توانید آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه گل نرگس اسفناج ساده برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
اسفناج | 1 کیلوگرم |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
جوجن خشک شده | 1 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 3 قرص |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
طرز تهیه گل نرگس اسفناج ساده
مرحله اول
برای تهیه نرگس اسفناج خوشمزه ابتدا اسفناج را در آبکش بریزید سپس با آب سرد خوب بشویید. سپس اسفناج را تقریباً برش می دهیم و همراه با 1 لیوان آب در ظرف مناسبی قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله قابلمه را روی اجاق می گذاریم و اجازه می دهیم اسفناج کاملا بپزد و آب داخل قابلمه کشیده شود. بعد از اینکه آب داخل قابلمه کاملاً کشیده شد و اسفناج ها پخته شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
سطح سوم
حالا پیاز را به صورت خلال های نازک و یکنواخت برش می دهیم سپس یک تابه مناسب را روی اجاق قرار می دهیم و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه می کنیم. پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود.
مرحله چهارم
پس از شفاف شدن پیازها، مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید تا ادویه ها معطر شوند. سپس سیر را در تابه رنده می کنیم و کمی تفت می دهیم تا رنگ سیر تغییر کند.
مرحله پنجم
در این مرحله جوجن خشک را به همراه پوره گوجه فرنگی به تابه اضافه می کنیم و پخت را ادامه می دهیم تا پوره گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. سپس اسفناج را اضافه کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید.
مرحله ششم
حالا کمی روغن به تابه اضافه می کنیم و اسفناج را خوب تفت می دهیم تا سرخ شود. سپس تخم مرغ ها را با کمی نمک به تابه اضافه کنید و در ظرف را ببندید تا کاملا بپزند. در آخر نرگس را با نان سرو می کنیم.
5
2