آشپزی

طرز تهیه نرگسی کدو بسیار خوشمزه و ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کدو حلوایی نرگس

طرز تهیه کدو حلوایی نرگس

نرگسی کدو یک غذای خوشمزه و مقوی است که با ترکیب کدو سبز، تخم مرغ و فلفل، طعم دلپذیر و بی نظیری به ارمغان می آورد. این غذا یک انتخاب عالی برای غذاهای سبک و مقوی است. نرگس کدو حلوایی با استفاده از مواد ساده و دستور پختی آسان می تواند گزینه ای عالی برای شام یا ناهار باشد.

برای تهیه نرگس کدو حلوایی ابتدا کدوها را شسته و خشک کرده و حلقه ای برش دهید سپس در روغن داغ سرخ کنید. پیاز داغ را بین لایه های کدوهای سرخ شده بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. تخم مرغ ها را با آرد، شیر و ادویه ها مخلوط کرده و روی کدوها بریزید. پس از آماده شدن کامل کدو نرگس را داغ سرو می کنیم. این غذا با طعم دلپذیری که دارد گزینه بسیار مناسبی برای غذاهای سبک است.

عناصر اندازه ی
پیاز سرخ شده 5 قاشق غذاخوری
شیر نر 1/4 فنجان
کدو حلوایی با حلقه 3 عدد
یک تخم مرغ 3 عدد
ارد 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل تا جایی که لازم است

طرز تهیه کدو حلوایی نرگس

مرحله 1: آماده سازی کدو تنبل

ابتدا کدوها را خوب بشویید و بگذارید کاملا خشک شوند. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، کدوها را گرد برش دهید. حلقه ها نباید خیلی ضخیم باشند تا خوب سرخ شوند.

مرحله 2: کدوها را سرخ کنید

یک تابه بزرگ انتخاب کنید و مقداری روغن در آن بریزید تا گرم شود. حلقه های کدو حلوایی را در روغن داغ گذاشته و از دو طرف سرخ می کنند تا طلایی و ترد شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله 3: مخلوط پیاز داغ را آماده کنید

حلقه های کدو حلوایی سرخ شده را با کمی روغن در ظرف دیگری بچینید. پیازچه را با احتیاط بین لایه های کدو تنبل بپاشید. بنابراین طعم پیاز به خوبی با کدو تنبل هماهنگ می شود.

مرحله 4: پختن کدو حلوایی داغ و پیاز

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید کدو حلوایی داغ و پیاز حدود 10 دقیقه با هم بپزند. این زمان کافی است تا طعم ها به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله 5: مخلوط تخم مرغ را آماده کنید

در همین حین تخم مرغ ها را در ظرفی زده و با آرد، شیر، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. مطمئن شوید که مخلوط یکدستی دارید تا وقتی آن را روی کدو می ریزید خوب پخش شود.

مرحله 6: مخلوط تخم مرغ را به کدو حلوایی اضافه کنید

مخلوط تخم مرغ تمام شده را به آرامی و به طور یکنواخت روی کدو و پیاز داغ در تابه بریزید. سپس در تابه را ببندید تا مخلوط تخم مرغ کاملا سفت شود و غذا پخته شود.

مرحله 7: نرگس کدو تنبل را سرو کنید

وقتی مخلوط تخم مرغ جا افتاد و پخت، نرگس کدو حلوایی آماده است. آن را با احتیاط از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. این غذای خوشمزه و مقوی را گرم سرو کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا