طرز تهیه وافل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه وافل
وافل یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و خوشمزه است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی نرم و لطیف دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه وافل برای سرگرمی روز همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ارد | 2 لیوان |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
قند | 5 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق غذاخوری سر صاف |
کره | 1/3 فنجان |
شیر نر | 1 لیوان و نیم |
اسانس وانیل | 5 قطره |
طرز تهیه وافل
مرحله 1: آماده سازی تخم مرغ و شکر
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن میزنیم تا لخته نشوند و کمی پف کنند و بافت یکنواخت شود سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند و بافت یکدست و کرمی و کشدار شود. خوش فرم باشید
مرحله 2: وانیل و شیر را اضافه کنید
در مرحله بعد مقداری وانیل به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا عطر وانیل در مخلوط پخش شود و بوی تخم مرغ ها گرفته شود سپس کمی شیر که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کرده و کمی هم می زنیم تا مخلوط شوند.
مرحله 3: کره و آرد را اضافه کنید
در مرحله بعد کمی کره مایع به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس بیکینگ پودر را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست و یکدست شود.
مرحله 4: مواد را مخلوط کنید
سپس مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط مواد ریخته و با همزن دستی هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند و بافتی یکدست و یکدست به دست آید، سپس قالب وافل را با کره یا روغن کامل مایع چرب کرده و اضافه میکنیم. خمیر وافل را داخل آن بریزید.
مرحله 5: پخت وافل در وافل ساز
سپس قالب را داخل وافل ساز قرار دهید و بگذارید وافل خوب بپزد و آماده است و اگر وافل ساز در دسترس ندارید می توانید از فر برای پخت آن استفاده کنید اما کیفیت وافل آنقدرها هم ترد نمی شود. مانند زمانی که از دستگاه برای وافل استفاده می کنید.
مرحله 6: از فر وافل استفاده کنید
برای استفاده از فر، داخل قالب سیلیکونی یا چدنی را چرب کنید و سپس مایه وافل را داخل آن بریزید و سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، سپس دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت قرار دهید. انجام دادن.
مرحله 7: پخت نهایی وافل در فر
سپس ویفرها را به مدت 15-20 دقیقه در فر بگذارید تا روی آن طلایی شود سپس ویفرها را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شوند سپس با احتیاط از داخل آن جدا کنید. قالب را بردارید
مرحله هشتم: وافل ها را تزئین کرده و سرو کنید
سپس به دلخواه وافل ها را با کمی عسل یا شکلات آب شده بپاشید و روی آن ها را با پودر پسته یا خلال ها، پودر نارگیل، گردوی خرد شده، بادام، فندق خرد شده، موز و توت فرنگی گرد تزیین کنید. در آخر وافل را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرف مناسبی قرار دهید و سپس به عنوان یک میان وعده خوش طعم و خوشمزه با بستنی وانیلی یا شکلاتی سرو کنید.