آشپزی

طرز تهیه ویفر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ویفر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه وافل

ویفر یکی از انواع بیسکویت بین المللی ساده و خوشمزه است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه وافل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد ویفر
نان میکادو 2 عدد
آرد قنادی 1 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
کره 1 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
اسانس میوه (اختیاری) چند قطره
شکر پودر شده ⅔ فنجان
مواد لازم برای کارامل
کرم رنگ 100 گرم
کره 40 گرم
قند ⅔ فنجان
عسل ¼ فنجان
نمک نوک یک قاشق چای خوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
اسانس کارامل (اختیاری) چند قطره

طرز تهیه وافل

مرحله اول

برای تهیه وافل های خوشمزه ابتدا آرد شیرینی پزی را دو بار در ظرفی جداگانه الک کرده سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس آرد شیرینی پزی را دوباره در صافی بریزید سپس آن را در تابه الک کنید.

مرحله دوم

در این مرحله آرد شیرینی را تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ دهد. سپس کره مایع را به آن اضافه می کنیم سپس خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس در ظرفی جداگانه پودر قند و وانیل را دو بار الک کنید.

سطح سوم

حالا مخلوط پودر قند را دوباره داخل الک بریزید سپس روی مواد داخل تابه الک کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند. اگر مخلوط آرد سفت بود کمی روغن به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم

در این مرحله اسانس کارامل را به مخلوط آرد اضافه می کنیم سپس از روی حرارت برداشته و می گذاریم خنک شود. در همین حین کارامل را آماده کنید. ابتدا یک تابه مناسب را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و می گذاریم داغ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله شکر را به تابه اضافه می کنیم سپس مدام هم می زنیم و اجازه می دهیم تمام دانه های شکر آب شده و کاراملی شود. سپس عسل و نمک را به شکر آب شده اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا حرارت را خاموش می کنیم سپس کره را به تابه اضافه می کنیم سپس به شدت هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس بلافاصله بعد از کره خامه را به مواد اضافه کرده و دوباره هم بزنید تا یکدست و یکدست شود.

مرحله هفتم

در این مرحله یک لایه نان میکادو را روی سطح کار قرار می دهیم سپس مخلوط آرد را روی نان میکادو می ریزیم سپس آن را روی تمام سطح پخش می کنیم. سپس یک لایه نان میکادو روی آن می گذاریم و روی آن را با سس کارامل می پوشانیم.

مرحله هشتم

حالا به همین ترتیب از مخلوط آرد و سس کارامل روی مارشمالوهای میکادو کراست می ریزیم و پهن می کنیم سپس آخرین مارشمالو را می گذاریم. یک حوله تمیز روی ویفر قرار دهید، سپس یک جسم سنگین قرار دهید تا لایه ها به هم بچسبند.

مرحله نهم

در آخر بگذارید وافل به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال بماند. سپس وافل را از یخچال خارج می کنیم سپس قسمت های اضافی را از وافل جدا می کنیم و به شکل دلخواه برش می دهیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا