طرز تهیه پامادور خورشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پامادور خورشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خورش پامادور
خورش پامادور یکی از خورش های خوشمزه و محلی شمال کشورمان است که از ویژگی های این خورش این است که در مدت زمان کوتاهی آماده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه خورش پامادور برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوجه فرنگی | 10 عدد |
سیر | 5 قرص |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
زردچوبه، نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه خورش پامادور
مرحله اول
برای تهیه یک خورش خوشمزه در ابتدای کار سیر را با دندانه های ریز رنده شده رنده می کنیم. بعد ظرف مناسبی بردارید و مقداری آب داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد.
مرحله دوم
وقتی آب قابلمه به جوش آمد، گوجه فرنگی ها را در قابلمه بریزید و بگذارید 1 دقیقه در آب در حال جوش بماند. بعد از این مدت گوجه ها را از قابلمه خارج کرده و بلافاصله در ظرف آب سرد بریزید.
سطح سوم
این کار به گوجه فرنگی ها شوک وارد می کند و باعث می شود به راحتی پوست آن جدا شود. حالا در تابه ای مناسب مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس سیر را در تابه بریزید و کمی تفت دهید.
مرحله چهارم
وقتی عطر سیر آزاد شد، مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. حالا پوست گوجه ها را به راحتی جدا می کنیم و به صورت نگینی کوچک برش می دهیم سپس در ظرف مناسبی می گذاریم.
مرحله پنجم
حالا تخممرغها را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا بافت آنها خالی شود، سپس آنها را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخممرغها کاملا بپزند، سپس آنها را از تابه خارج کنید. .
مرحله ششم
در این مرحله گوجه فرنگی های خرد شده را به همان تابه اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا کشیده شود. وقتی آب گوجه فرنگی اضافی تبخیر شد، کمی روغن مایع داخل تابه بریزید.
مرحله هفتم
حالا مقداری نمک و فلفل به تابه بریزید و خوب تفت دهید تا گوجه فرنگی ها سرخ شده و داخل روغن بیفتند. وقتی گوجه فرنگی خوب سرخ شد، تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله هفتم
حالا خورش پومادور را به مدت 10 دقیقه می گذاریم بجوشد سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم. در آخر روی خورش را با برگ ریحان تازه تزئین کرده و با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان.
5
2