آشپزی

طرز تهیه پامادور خورشت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پامادور خورشت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه خورش پامادور

خورش پامادور یکی از خورش های خوشمزه و محلی شمال کشورمان است که از ویژگی های این خورش این است که در مدت زمان کوتاهی آماده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه خورش پامادور برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوجه فرنگی 10 عدد
سیر 5 قرص
یک تخم مرغ 3 عدد
زردچوبه، نمک و فلفل کافی

طرز تهیه خورش پامادور

مرحله اول

برای تهیه یک خورش خوشمزه در ابتدای کار سیر را با دندانه های ریز رنده شده رنده می کنیم. بعد ظرف مناسبی بردارید و مقداری آب داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

وقتی آب قابلمه به جوش آمد، گوجه فرنگی ها را در قابلمه بریزید و بگذارید 1 دقیقه در آب در حال جوش بماند. بعد از این مدت گوجه ها را از قابلمه خارج کرده و بلافاصله در ظرف آب سرد بریزید.

سطح سوم

این کار به گوجه فرنگی ها شوک وارد می کند و باعث می شود به راحتی پوست آن جدا شود. حالا در تابه ای مناسب مقداری روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود سپس سیر را در تابه بریزید و کمی تفت دهید.

مرحله چهارم

وقتی عطر سیر آزاد شد، مقداری زردچوبه به تابه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود. حالا پوست گوجه ها را به راحتی جدا می کنیم و به صورت نگینی کوچک برش می دهیم سپس در ظرف مناسبی می گذاریم.

مرحله پنجم

حالا تخم‌مرغ‌ها را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا بافت آن‌ها خالی شود، سپس آن‌ها را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها کاملا بپزند، سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید. .

مرحله ششم

در این مرحله گوجه فرنگی های خرد شده را به همان تابه اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا کشیده شود. وقتی آب گوجه فرنگی اضافی تبخیر شد، کمی روغن مایع داخل تابه بریزید.

مرحله هفتم

حالا مقداری نمک و فلفل به تابه بریزید و خوب تفت دهید تا گوجه فرنگی ها سرخ شده و داخل روغن بیفتند. وقتی گوجه فرنگی خوب سرخ شد، تخم مرغ را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله هفتم

حالا خورش پومادور را به مدت 10 دقیقه می گذاریم بجوشد سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم. در آخر روی خورش را با برگ ریحان تازه تزئین کرده و با نان یا برنج سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا