طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ
پاناکوتا سه رنگ یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است و از سه لایه مختلف با طعم های متنوع و فوق العاده تشکیل شده است.این دسر خوشمزه بسیار راحت و سریع تهیه می شود و برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد مورد نیاز برای لایه پایه | مقدار مواد |
کرم رنگ | 3 فنجان، هر فنجان معادل 240 میلی لیتر |
شیر نر | 1 فنجان |
شکر قهوهای | 5 قاشق غذاخوری |
وانیل یا پودر وانیل | 1 دانه آسیاب شده یا نصف قاشق چایخوری |
ژلاتین | 1 و نیم قاشق غذاخوری |
اب | 2 و نیم قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای لایه قهوه | مقدار مواد |
پودر قهوه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای لایه شکلاتی | مقدار مواد |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
شکلات آب شده | 1/4 فنجان |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ
مرحله 1: تهیه ابزار و مواد اولیه
من آماده می کنم پاناکوتا سه رنگ ابتدا قالب کمربندی را کاملا چرب کنید و سپس یک تکه فویل زیر قالب قرار دهید تا پایه شکل بگیرد و سپس در ظرف کوچکی مقداری ژلاتین بریزید و مقداری آب به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا ژلاتین نرم و آماده شود.
مرحله 2: مخلوط پایه را آماده کنید
در مرحله بعد مقداری شیر را در ظرفی ریخته و سپس خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و سپس مقداری شکر قهوه ای به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر در مواد حل شود و بافت یکدست و یکدست شود.
مرحله 3: طعم دهنده وانیل را اضافه کنید و مخلوط را گرم کنید
سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کرده و هم می زنیم تا عطر وانیل در مواد به مشام برسد و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مخلوط را مدام هم می زنیم تا همه مواد خوب مخلوط و یکدست شوند و اجازه می دهیم مخلوط به مدت 5 دقیقه بجوشد. گرم
مرحله 4: پایان مرحله گرمایش
وقتی مخلوط کمی غلیظ شد و شکر کاملا در مخلوط حل شد، مقدار شکر را اندازه کنید و اندازه شکر را اندازه بگیرید که آیا مقدار شکر کافی است یا نه، پس از تنظیم مقدار شکر، ظرف را از روی حرارت بردارید و نگه دارید. آن را به کنار
مرحله 5: استفاده از وانیل یا عصاره وانیل
سپس غلاف وانیل را بردارید و دور بیندازید و روی دانه وانیل یک خراش کوچک ایجاد کنید و داخل مواد بریزید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود و عطر وانیل پخش شود و به جای دانه های وانیل می توانید از کمی پودر وانیل یا عصاره وانیل استفاده کنید.
مرحله ششم: ژلاتین را با هم ترکیب کرده و مخلوط را به سه قسمت تقسیم کنید
ژلاتین را خوب مخلوط کنید و از صافی رد کنید تا بافت آن یکدست و یکدست شود سپس مخلوط خامه را به سه قسمت تقسیم کرده و به همین ترتیب یک قسمت را کنار بگذارید سپس به قسمت دیگر کمی قهوه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله هفتم: لایه شکلاتی را با استفاده از کاکائو و شکلات آماده کنید
سپس به قسمت سوم مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود و عطر کاکائو پخش شود و شکلات را در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا شکلات آب شود.
مرحله هشتم: لایه شکلاتی را تمام کرده و خامه را اضافه کنید
سپس شکلات ذوب شده را به قسمت سوم مخلوط خامه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شود و طعم شکلات ذوب شده به آن اضافه شود، سپس مقداری خامه به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله نهم: لایه اول را در قالب آماده کنید
سپس خامه ساده را داخل قالب بریزید و آن را صاف کنید و اگر از دو قالب برای تهیه دسر استفاده می کنید خامه ساده را به دو قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را در یک قالب ریخته و صاف کنید سپس قالب یا قالب ها را در یخچال قرار دهید. ، دادن
مرحله 10: لایه ها را تقویت کنید
سپس قالب را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید و لایه خامه ای کاملاً شکل خود را به خود بگیرد و بافت آن سفت و غلیظ شود، سپس قالب را از یخچال خارج کنید و سپس پاناکوتا قهوه را روی آن بریزید و بگذارید. دوباره در یخچال قالب بزنید
مرحله 11: آماده سازی و افزودن لایه قهوه
سپس اجازه دهید پاناکوتا قهوه سفت شود و منسجم شود، سپس قالب را از یخچال خارج کرده و قسمت شکلاتی را روی لایه قهوه ریخته و پهن کنید، سپس قالب را از شب تا صبح در یخچال بگذارید و شکلات را بگذارید. خوب استراحت کن..
مرحله دوازدهم: پاناکوتا را از ماهیتابه خارج کرده و برای سرو آماده کنید
وقتی لایه شکلاتی خودش را گرفت و سفت و غلیظ شد، قالب را از یخچال خارج کرده و به آرامی قالب روبان را باز کرده و پاناکوتای سه رنگ را خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس مقداری سس قهوه روی پاناکوتا بریزید.
مرحله 13: تزئین و سرو نهایی پاناکوتا
سپس با توجه به سلیقه و سلیقه خود می توانید پاناکوتای سه رنگ را با پودر پسته و گردو خرد شده و چند تکه حلقه موز تزیین کنید سپس پاناکوتای سه رنگ را به عنوان یک دسر شیک و رسمی با انواع دارچین برای پذیرایی سرو کنید. مهمانی.
5
2