طرز تهیه پلو مکزیکی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه برنج مکزیکی
پلو مکزیکی یکی از انواع پلو در مکزیک است که با سبزیجات رنگارنگ و ادویه های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه برنج مکزیکی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات لازم برای 2 تا 3 نفر | |
برنج | 2 فنجان |
سینه مرغ | 200 گرم |
فلفل | 1 قطعه |
ذرت کنسرو شده | ½ فنجان |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
سیر | 2 قرص |
قارچ | 4 عدد |
پیاز | 1 قطعه |
نمک و فلفل | کافی |
پودر فلفل سیاه و پودر سیر | هر کدام ½ قاشق چایخوری |
پودر لیمو عمانی و پودر زنجبیل | هر کدام ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه برنج مکزیکی
مرحله اول
من آماده می کنم برنج مکزیکی خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت مکعبی خرد می کنیم. سپس فلفل را بشویید و دانه ها را جدا کرده و ریز خرد کنید.
مرحله دوم
در این مرحله برنج را شسته و در ظرف مناسبی آب می ریزیم سپس 1 قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و می گذاریم 20-30 دقیقه در آب بماند تا خوب خیس بخورد.
سطح سوم
حالا قارچ را می شوییم، سپس آن را به صورت ورقه های نازک یا نگینی برش می دهیم. سپس گوجه فرنگی را شسته و ریز خرد می کنیم سپس کنسرو ذرت را در آبکش ریخته و اجازه می دهیم آب اضافی آن کشیده شود.
مرحله چهارم
در این مرحله سیر و پیاز را پوست بگیرید سپس پیاز را بشویید و ریز خرد کنید. سپس سیر را با دندان های ریز رنده شده رنده می کنیم و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله پنجم
حالا مقداری روغن مایع داخل ماهیتابه بریزید و بلافاصله پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود. سپس مرغ را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا رنگ مرغ تغییر کند.
مرحله ششم
در این مرحله سیر رنده شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر سیر گرفته شود. سپس مقداری زردچوبه به سینه مرغ اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود.
مرحله هفتم
حالا به سینه مرغ فلفل سیاه را همراه با قارچ و ذرت اضافه می کنیم و با حرارت زیاد تفت می دهیم تا سبزیجات آبکی نشوند سپس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله هشتم
در این مرحله پودر فلفل قرمز، پودر سیر، پودر لیمو عمانی و پودر زنجبیل را به همراه نمک و فلفل به مخلوط سینه مرغ اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها کاملا از بین برود.
مرحله نهم
حالا وقتی آب اضافی مواد میانی تبخیر شد تابه را از روی حرارت بر می داریم. بعد یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید سپس ۱ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.
مرحله دهم
در این مرحله می گذاریم آب به نقطه جوش برسد سپس برنج را در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس برنج را در یک قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید 8 تا 12 دقیقه در آب در حال جوش بماند.
مرحله یازدهم
حالا که پخت اولیه برنج انجام شد، برنج را طوری آبکشی می کنیم که اطراف دانه های برنج نرم و مغز آن کمی چسبنده باشد. سپس ظرف مناسبی را انتخاب می کنیم سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم.
مرحله دوازدهم
در این مرحله نان را به عنوان ته قابلمه در قابلمه فیکس می کنیم سپس مقداری برنج را داخل قابلمه می ریزیم و مواد میانی را روی برنج پخش می کنیم سپس برنج باقی مانده را روی مواد اضافه می کنیم.
مرحله سیزدهم
حالا درب قابلمه را می بندیم و روی قابلمه می گذاریم. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و اجازه می دهیم برنج 45 دقیقه بپزد.
مرحله چهاردهم
در نهایت بعد از این مدت اجاق گاز را خاموش می کنیم سپس پلو را هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. سپس برنج مکزیکی را در ظرف مورد نظر بریزید و با ماست سرو کنید. نوش جان.