آشپزی

طرز تهیه پنیر برشته با طعمی دلنشین در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

نحوه تهیه آن پنیر کبابی

پنیر پخته یکی از غذاهای لذیذ، خوش طعم و اصیل گیلانی است که به عنوان املت در وعده صبحانه استفاده می شود و به دلیل سبکی این غذا می توان آن را با کیت در وعده نهار و شام سرو کرد.پنیر پخته بسیار آسان است. خوب می شوم. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پنیر کبابی برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
پنیر سیاه 200 گرم
کره 25 گرم
سیر 1 قرص
یک تخم مرغ 2 عدد
رازیانه خشک 4 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل 1 قاشق چایخوری
ریحان، نعناع و شوید تازه برای تزیین کافی
گوجه گیلاسی برای دارچین 3 عدد
فلفل سبز شیرین برای دارچین 3 عدد
خوردن سبزیجات برای دارچین کافی
آهک تازه برش خورده برای تزئین 1 قطعه

طرز تهیه پنیر کبابی

مرحله 1: پنیر سیاه را به قطعات کوچک برش دهید

ابتدا پنیر سیاهمزگی را ریز خرد کنید و کنار بگذارید این پنیر کمی شور است و نیازی نیست به آن نمک بزنید و اگر پنیر سیاهمزگی ندارید می توانید از پنیر دیگری مانند لیقوان استفاده کنید. پنیر یا پنیر تبریز.

مرحله 2: کره را آب کرده و سیر خرد شده را در آن تفت دهید

سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن آب شود و داغ شود، سپس سیر را پوست بگیرید، روی رنده ریز رنده کنید تا کاملا پوره شود، به جای رنده کردن، می توانید سیر را پوره کنید. بعد از گرم شدن روغن سیر را در تابه بریزید و تفت دهید.

مرحله 3: زردچوبه را اضافه کرده و در ماهیتابه تفت دهید

سیر را در ماهیتابه با روغن خوب تفت دهید تا عطر سیر پخش شود، در حین تفت دادن سیر مدام هم بزنید تا سیر نسوزد تا کاملا عطر و طعم روغن سیر گرفته شود سپس مقداری زردچوبه در تابه بریزید. و با سیر مخلوط کنید تا بوی خامی آن گرفته شود بپزید.

مرحله 4: پنیر را در تابه اضافه کرده و تفت دهید

زردچوبه را حدود 1 دقیقه تفت دهید تا رنگ آن در تابه باز شود سپس پنیرهای خرد شده را در تابه بریزید و تفت دهید و به آرامی پنیرها را هم بزنید تا له نشوند در این صورت عطر روغن می شود. به پنیرها اضافه شده است، پنیرها را حدود 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله 5: فلفل سیاه را در تابه اضافه کرده و تفت دهید

وقتی قوام پنیر بعد از تفت دادن نرم شد مقداری فلفل سیاه به مواد داخل تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید و با بقیه مواد مخلوط کنید تا عطر آن پخش شود.مقدار فلفل سیاه و ادویه ها به ذائقه شما و خودتان بستگی دارد. می توانید مقدار آنها را تنظیم کنید.مواد را بیشتر یا کمتر بریزید.

مرحله 6: رازیانه خشک را اضافه کرده و تفت دهید

سپس برای عطر و طعم بهتر پنیر پخته، مقداری رازیانه خشک را که از قبل آماده کرده اید خرد کرده و در تابه بریزید و با بقیه محصولات کمی تفت دهید تا عطر رازیانه پخش شود و وارد مواد شود. مقدار رازیانه بستگی به ذائقه دارد شما آن را دارید و می توانید آن را تغییر دهید.

مرحله هفتم: تخم مرغ ها را با همزن بزنید و با بقیه مواد بجوشانید

سپس تخم مرغ ها را بشکنید و روی پنیر داخل ماهیتابه بریزید، با قاشق به آرامی مخلوط کنید تا گلوله شوند، تخم مرغ ها را باید در همه جای تابه پخش کنید و کم کم بپزید تا بافت آن ها سفت شود در حالی که تخم مرغ ها را هم می زنید. مراقب باشید پنیر له نشود.

مرحله هشتم: پنیر پخته شده را در قسمت مناسب بریزید و روی آن را تزئین کنید

بعد از اینکه تخم مرغ ها خوب پخته و برشته شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس پنیر پخته شده را در ظرف مناسبی بریزید، سپس با چند برگ نعنا، ریحان، شوید تازه و چند عدد لیمو ترش تزیین کنید. ، برای تزئین به سلیقه شما.

مرحله نهم: انواع دارچین را در ظرف مناسبی بچینید

بعد مقداری از فلفل سبز شیرین را تمیز کرده و در ظرف دیگری برای دارچین بریزید، در کنار آن مقداری گوجه گیلاسی که شسته و خشک کرده اید بریزید، سپس سبزی تازه را بشویید و خشک کنید.

مرحله 10: پنیر کبابی را سرو کنید

سپس سبزیجات را در کنار ظرف دارچینی قرار دهید، سپس در وعده صبحانه پنیر کبابی را به عنوان املت خوشمزه و پرطرفدار با نان تازه و انواع دارچین یا به دلیل سبکی آن در ناهار یا شام با کیت، ترشی و سایر مخلفات قرار دهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا