سبک زندگی

طرز تهیه پنیر بلوچیز و روشی ساده برای درست کردن پنیر بلوچیز

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پنیر بلوچیز

طرز تهیه پنیر بلوچیز ؛ روشی ساده برای درست کردن پنیر بلوچیز همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه پنیر بلوچیز

بلوچیز یکی از پنیر‌هایی است که باید طی فرآیند‌های کارخانه‌ای درست شود.

در این پنیر، ابتدا شیر پاستوریزه شده و سپس از نوعی میکروب برای تبدیل لاکتوز شیر به اسید لاکتیک استفاده می‌شود.

در این مرحله شیر شروع به دَلَمه شدن می‌کند. این دلمه‌های جامد به شکل گرد در‌می‌آیند و برش داده می‌شوند.

در مرحله بعد، قارچ پنیسیلوم و کمی نمک به پنیرها اضافه می‌شود.

افزودن نمک به‌خاطر حفظ رطوبت پنیر انجام می‌شود. سپس این پنیرها به مدت ۲ تا ۳ ماه به همان صورت رها می‌شوند تا حالت کهنگی پیدا کنند.

در روزهای ابتدایی با استفاده از سیخ یا سوزن‌های نازک که جنس استیل ضدزنگ دارند،

به پنیر بلوچیز ضربه وارد می‌کنند تا اکسیژن راحت‌تر در پنیر جریان پیدا کند و بلوچیزها زودتر کهنه شوند.

بعد از مرحله سوزن زدن بلوچیزها، اولین رگه‌‌های کپک آبی روی پنیر‌‌ها ظاهر می‌شوند و طعم آ‌نها شروع به تغییر می‌کند.

هر چه بیشتر این پنیرها بمانند، طعم قوی‌تر و رگه‌‌های بیشتری در آن‌ها پدید می‌آید.

البته نوع شیری هم که برای تهیه بلوچیز به کار می‌رود، در طعم نهایی آن تاثیر زیادی دارد.

آشنایی با دیگر خواص پنیر بلوچیز

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پنیر بلوچیز آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با پنیر بلوچیز

پنیر بلوچیز همان‌طور که از اسمش مشخص است، پنیری است که در آن رگه‌های آبی-سبز دیده می‌شود.

کپک‌های آبی موجود در این پنیر به علت وجود باکتری در آن است که با گذشت زمان به پنیر رگه‌های آبی می‌دهد.

پنیر بلوچیز انواع مختلفی دارد که همه‌ی آن‌ها کالری کمی دارند و غنی از مواد مغذی ضروری برای بدن هستند.

پنیر رگه آبی یا بلوچیز (پنیر آبی) نوعی پنیر است که با کپک آبی پرورده می شود.

پنیر رگه آبی یا پنیر آبی نامی کلی برای انواعی از پنیر است که از شیر گاو، گوسفند یا بز و به کمک کپک خوراکیِ آبی رنگی از خانوادهٔ پنی سیلین تهیه می شود.

این نوع پنیر بیشتر در سالادها یا به عنوان مزه استفاده می‌شود و طعم مخصوصی دارد.

بسته به نوع پنیر، باکتری را می‌توان در زمان دَلَمه‌بستن اضافه کرد یا اینکه پس از سفت‌شدن پنیر این کار را انجام داد.

این پنیر معمولاً در یک روال با دمای کنترل‌شده تهیه می‌شود، مثلاً با استفاده از دستگاه مخصوص.

این محصول را می توان به تنهایی مصرف کرد یا اینکه به صورت خردشده بر روی غذا پاشید یا اینکه همراه با غذا گرم کرد تا ذوب شود.

از ویژگی های پنیر آبی، گرایش عطر و طعم آن به تیزی و شوری است. بوی این پنیر به نوع باکتری و ظرف و قالبی بستگی دارد که در آن رشد می کند.

مثلاً باکتری Brevibacterium linens، عامل بوی اغلب پنیرهای آبی، بوی پا و بوی بدن است.

پنیر آبی را یا به تنهایی خورده می شود یا می تواند در غذاهای دیگر پخش شود، خرد شود یا ذوب شود.

طرز استفاده پنیر بلوچیز

این نوع پنیر بیشتر در سالادها و یا به عنوان مزه استفاده می شود و طعم مخصوصی دارد.

یکی از موارد جالب استفاده بلوچیز، قرار دادن قطعات مستطیل شکل آن داخل زیتون شور بدون هسته است

که نه تنها طعم لذیذ بلکه ظاهر زیبائی دارد و می تواند برای تزئین غذا و سفره شما به کار گرفته شود.

برای عصرانه بلوچیز، پنیر خامه‌ای و کمی شیر را مخلوط کرده و آنها را به شکل توپ‌های کوچک دربیاورید.

سپس توپ‌های پنیر را در گردوی خرد شده، جعفری، پابریکا (فلفل شیرین) یا بیسکویت بغلتانید و همراه با نان و بیسکویت سرو کنید.

قبل از خوردن، پنیر را به مدت حداقل نیم ساعت از یخچال خارج کرده و سپس استفاده کنید.

قرار دادن این نوع پنیر در فریزر موجب کاهش طعم و بوی اولیه آن خواهد شد.

مزه پنیر بلوچیز

بلوچیز یک پنیر اصالتا فرانسوی است که در انواع مختلفی با استفاده از شیر گاو، گوسفند و بز درست می‌شود.

ویژگی بارز این پنیر، تزریق و استفاده از نوعی کپک خوراکی به نام پنیسیلوم در آن است. این پنیر طعم شور و عطر و بویی تند دارد.

طرز تهیه پنیر بلوچیز

بلوچیز یکی از پنیر‌هایی است که باید طی فرآیند‌های کارخانه‌ای درست شود.

در این پنیر، ابتدا شیر پاستوریزه شده و سپس از نوعی میکروب برای تبدیل لاکتوز شیر به اسید لاکتیک استفاده می‌شود.

در این مرحله شیر شروع به دَلَمه شدن می‌کند. این دلمه‌های جامد به شکل گرد در‌می‌آیند و برش داده می‌شوند.

در مرحله بعد، قارچ پنیسیلوم و کمی نمک به پنیرها اضافه می‌شود.

افزودن نمک به‌خاطر حفظ رطوبت پنیر انجام می‌شود. سپس این پنیرها به مدت ۲ تا ۳ ماه به همان صورت رها می‌شوند تا حالت کهنگی پیدا کنند.

در روزهای ابتدایی با استفاده از سیخ یا سوزن‌های نازک که جنس استیل ضدزنگ دارند،

به پنیر بلوچیز ضربه وارد می‌کنند تا اکسیژن راحت‌تر در پنیر جریان پیدا کند و بلوچیزها زودتر کهنه شوند.

بعد از مرحله سوزن زدن بلوچیزها، اولین رگه‌‌های کپک آبی روی پنیر‌‌ها ظاهر می‌شوند و طعم آ‌نها شروع به تغییر می‌کند.

هر چه بیشتر این پنیرها بمانند، طعم قوی‌تر و رگه‌‌های بیشتری در آن‌ها پدید می‌آید.

البته نوع شیری هم که برای تهیه بلوچیز به کار می‌رود، در طعم نهایی آن تاثیر زیادی دارد.

پنیر بلوچیز در بارداری

خطرات خوردن پنیر آبی در دوران بارداری هیچ ارتباطی با این موضوع ندارد که این فرآورده‌های لبنی با استفاده از کپک تولید می‌شوند،

زیرا این انواع خاص از کپک‌ها برای مصرف بی خطر هستند. در عوض، از آنجاییکه بیشتر پنیر‌های آبی با شیر پاستوریزه نشده تولید می‌شوند؛

خطر آلودگی لیستریا منوسیتوژنز را به همراه دارند. این باکتری می‌تواند باعث لیستریوز؛

که یک بیماری ناشی از غذا مانند آنفورانزا یا ناراحتی معده است؛ بروز می‌کند.

با پنیر بلوچیز چی درست کنم

سالاد گردو و پنیر بلوچیز

اگر از سالادهای تکراری خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم حتما سالاد گردو و پنیر بلوچیز را امتحان کنید.

این سالاد نه تنها مزه‌ی فوق‌العاده‌ای دارد، بلکه بسیار مقوی است.

مواد لازم برای تهیه‌ی سالاد

کاهوی خرد شده: چهار فنجان

پنیر بلوچیز خرد شده: یک فنجان

گردوی درشت خرد شده: یک فنجان

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه: دو قاشق چای‌خوری

خردل: نصف قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری

ابتدا به سراغ تهیه‌ی سس سالاد می‌رویم. یک کاسه بردارید و در آن روغن زیتون، آب لیموترش، خردل، نمک و فلفل را خوب با هم ترکیب کنید. سس را کنار بگذارید.

کاهوی خرد شده را در یک کاسه‌ی دیگر بریزید و گردو و پنیر بلوچیز را به آن اضافه کنید.

سس را روی سالاد بریزید و برای بار آخر مواد را هم بزنید. سالاد جذاب و ساده‌ی شما آماده است. از خوردن آن لذت ببرید.

سالاد گلابی، خرما و گردو به همراه پنیر بلوچیز

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

روغن زیتون: نصف فنجان

سرکه‌ی سفید: سه قاشق غذاخوری

عسل: دو قاشق چای‌خوری

خردل: دو قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه برای طعم‌دار کردن: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه‌ی سالاد

گردوی خام خرد شده: دو سوم فنجان

کاهوی خرد شده: ۱۰ تا ۱۲ فنجان

خرمای بدون هسته و خرد شده: ۱۴ عدد

گلابی بدون هسته و خرد شده: دو تا سه فنجان

پنیر بلوچیز خرد شده: دو سوم فنجان

طرز تهیه‌ی سس

برای درست کردن سس ابتدا روغن زیتون، سرکه‌ی سفید، عسل، خردل، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه با هم مخلوط کنید.

سس را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن اضافه کنید.

حالا نوبت به درست کردن سالاد می‌رسد. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و گردوهای خام را داخل آن بریزید و آن‌ها را بو دهید.

اجازه دهید گردوها به مدت ۴ تا ۵ دقیقه روی حرارت بمانند تا عطرشان درآید. طی این ۴ تا ۵ دقیقه مواد را مدام هم بزنید.

سپس زیر حرارت را خاموش کنید و گردوها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

یک کاسه‌ی متوسط بردارید و کاهوی خرد شده، گلابی، خرما و گردوی بو داده شده را درون آن بریزید.

مقدار مناسبی از سس را به سالاد اضافه کنید و سالاد را خوب هم بزنید.

در پایان پنیر بلوچیز خرد شده را به آن اضافه کنید. سالاد را بلافاصله سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا