طرز تهیه پودینگ هلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پودینگ هلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پودینگ هلو
پودینگ هلو یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بسیار راحت و سریع تهیه می شود و بافت آن بسیار نرم و لطیف است و می توانید پودینگ را به روش های مختلف و با طعم های مختلف تهیه کرده و برای سرو استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ هلو به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای پودینگ هلو | |
شیر نر | 2 لیوان |
ارد | 1 قاشق غذاخوری ch |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 100 گرم |
قند | 4 قاشق غذاخوری |
اسانس وانیل | کافی |
هلو برای شربت | 300 گرم |
شکر برای شربت | 3 قاشق غذاخوری |
آب برای شربت | نصف فنجان |
طرز تهیه پودینگ هلو
مرحله 1: هلوها را خرد کنید
ابتدا هلوهای تازه، آبدار و کمی سفت را شسته و به قطعات درشت خرد کرده و هسته آن را جدا کنید، سپس خلال های هلو را در ظرفی بریزید و کمی شکر به آنها اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله 2: پختن و شیرین کردن هلو
سپس روی مخلوط هلو و شکر مقداری آب بریزید و هم بزنید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید خلال های هلو به مدت 10 دقیقه بپزند و نرم شوند و شکر کاملا در آب حل شود و داخل هلوها رفته و آنها را شیرین تر کند.
مرحله 3: هلوها را خنک کرده و پوست بگیرید
مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد و اینکه می خواهید پودینگ چقدر شیرین باشد، بعد از اینکه هلوها کاملا نرم شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد، سپس پوست هلوها را جدا کنید.
مرحله 4: هلوها را پوره کنید
سپس هلوها را در مخلوط کن یا همزن بریزید و کاملا پوره کنید و به جای همزن می توانید از مخلوط کن برقی یا دستی هلوها را پوره کنید سپس پوره هلو را از صافی رد کنید تا بافت آن صاف و یکدست شود.
مرحله 5: مخلوطی از شیر و نشاسته را آماده کنید
شربت را در ظرف را کنار بگذارید تا کمی خنک شود و بعد از آن استفاده کنید، سپس در ظرفی مقداری شیر سرد بریزید و نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و نشاسته ذرت در شیر حل شود.
مرحله 6: شکر و آرد را به مخلوط اضافه کنید
سپس مقداری شکر داخل شیر ریخته و هم می زنیم تا شکر حل شود و کاملا مخلوط شوند سپس آردی را که الک کرده اید در ظرف دیگری و بافت آن سبک و یکدست شده است کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدست شود. تشکیل شود.
مرحله 7: مخلوط را بپزید و مواد را مخلوط کنید
سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط یکدست و یکدستی به دست آید و آرد در شیر گلوله نشود و همه مواد کاملا مخلوط شوند.
مرحله 8: وانیل و اسانس هلو را به مخلوط اضافه کنید
وقتی مخلوط به غلظت مناسب رسید، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا طعم وانیل گرفته شود و کاملاً در مواد پخش شود.
مرحله 9: اسانس کارامل را به مخلوط اضافه کنید
اگر می خواهید طعم کارامل داخل پودینگ را احساس کنید، می توانید یکی دو قطره اسانس کارامل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آن کاملا با مواد مخلوط شود، طعم کارامل هلو بسیار لذیذ و متفاوت خواهد بود.
مرحله 10: خامه و پوره هلو را به مخلوط اضافه کنید
سپس خامه را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود سپس دو سوم مقدار پوره هلو را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید و خوب مخلوط کنید سپس ظرف پودینگ را از روی حرارت بریزید.
مرحله یازدهم: پودینگ را خنک کرده و با پوره هلو تزئین کنید
سپس اجازه دهید پودینگ در دمای محیط کمی خنک شود و سپس پودینگ را در ظرف های مناسب بریزید، سپس کمی شربت هلو روی پودینگ بریزید، سپس مابقی پوره هلو را روی ظرف ها بریزید و تزئین کنید.
مرحله دوازدهم: با هلو، پسته و شکلات تزئین کنید
سپس 1 الی 2 برش نازک هلو را در کنار ظرف پودینگ قرار داده و روی آن را تزیین می کنیم، همچنین می توانید پسته و گردو پودر شده یا خرد شده یا چند تکه شکلات خرد شده را روی ظرف پودینگ قرار دهید و تزئین کنید.
مرحله 13: پودینگ را سرو کنید و لذت ببرید
می توانید پودینگ را با طعم های مختلف و متنوع تهیه و طبخ کنید سپس پودینگ هلویی تهیه شده خود را به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه مناسب برای پذیرایی و مهمانی همراه با انواع دارچین و تزیینات سرو کنید و نوش جان کنید.
5
1