طرز تهیه پیاز سوخاری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پیاز سرخ شده
پیاز سرخ شده یکی از خوشمزه ترین و جدیدترین غذاهای سرخ شده بین المللی است که به روش های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پیاز سرخ شده خوشمزه برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پیاز | 2 عدد |
ارد | 1.5 فنجان |
آرد سوخاری | 1 فنجان |
آب گازدار یا آبجو | 1 فنجان |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | ½ قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
روغن مخصوص سرخ کردن | کافی |
طرز تهیه پیاز سرخ شده
مرحله اول
برای تهیه پیاز سرخ شده ابتدا یک پیمانه آرد را در ظرف مناسبی بریزید سپس پودر سیر را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله آب گازدار یا ماءالشعیر بدون طعم را اضافه می کنیم سپس مواد را با همزن مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. سپس بقیه آرد را در ظرفی بریزید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.
سطح سوم
آرد سوخاری را در ظرفی جداگانه بریزید و جلوی خود قرار دهید. سپس پیاز را دایره ای خرد می کنیم. توجه داشته باشید که پیاز نباید خیلی نازک بریده شود و عرض آن حداقل نیم سانتی متر باشد.
مرحله چهارم
در این مرحله ابتدا حلقه های پیاز را در آرد ساده می غلتانیم تا کاملا آرد آغشته شوند سپس داخل مخلوط آرد و ماءالشعیر قرار می دهیم و بلافاصله داخل آرد سوخاری می غلتانیم تا کاملا با آرد سوخاری آغشته شود.
مرحله پنجم
به همین ترتیب همه پیازها را آماده می کنیم و در سینی می ریزیم. سپس ظرف مناسبی روی اجاق می گذاریم و به اندازه ای روغن می ریزیم که در حین سرخ شدن پیاز در روغن شناور شود.
مرحله ششم
حرارت زیر ماهیتابه باید خیلی کم باشه ولی باید اجازه بدیم روغن کاملا داغ بشه تا پیاز خوب دم بکشه. سپس پیاز را در روغن داغ شده می ریزیم و می گذاریم یک طرف آن طلایی شود.
مرحله هفتم
در این مرحله پیازها را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز خوب سرخ شود سپس از روغن خارج کرده و در توری فلزی یا روی حوله می چینیم تا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود.
مرحله هشتم
اگر می خواهیم مانند رستوران ها و فست فودها، پیازهای سرخ شده مان خشک و ترد شوند، باید چربی اضافی آن را کاملا پاک کنیم. در آخر پیاز را در بشقاب مورد نظر بریزید و با سس دلخواه سرو کنید.