آشپزی

طرز تهیه پیتزا رست بیف با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پیتزا رست بیف را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پیتزا رست بیف

پیتزا رست بیف یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و لذیذ است که با مواد محدود و به راحتی در دسترس تهیه می شود.از این پیتزای خوشمزه می توانید برای پذیرایی استفاده کنید.پیتزا رست بیف که با گوشت درست می شود طرفداران زیادی دارد و به روش های مختلفی تهیه می شود. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه پیتزا رست بیف، به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
گوشت 300 گرم
پیاز 1 قطعه
سیر 3 قرص
نمک و زردچوبه کافی
فلفل کافی
خمیر پیتزا کافی
سس سیر یا سس فلفل 2 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر به مقدار مورد نظر
قارچ 3 عدد
رول پیاز 1 قطعه
فلفل شیرین نصف 1 عدد
پنیر چدار 1 ورق
سس کچاپ یا سس گوجه فرنگی به مقدار مورد نظر
آویشن برای تزیین به مقدار مورد نظر

طرز تهیه پیتزا رست بیف

مرحله اول: گوشت را به همراه ادویه و آب در قابلمه بریزید

ابتدا گوشت گاو را بشویید تا زودتر بپزد، آن را به قطعات کوچکتر برش دهید، سپس تکه های گوشت را در قابلمه بریزید، مقداری آب بریزید تا روی گوشت بپوشد، سپس مقداری نمک، فلفل و زردچوبه در قابلمه بریزید.

مرحله دوم: پیاز و سیر را به قابلمه اضافه کنید و گوشت را بپزید

سپس پیاز را پوست بگیرید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و چند حبه سیر را پوست بگیرید و داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید 2 تا 3 ساعت گوشت خوب بپزد و بافت آنها نرم شود. .

مرحله 3: گوشت پخته شده را رنده یا ریش ریش کنید

بعد از اینکه گوشت پخت و آماده شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و به دمای محیط برسد، سپس گوشت را از تابه خارج کرده، آن را به قطعات کوچک برش دهید یا گوشت را خرد کنید، در ظرفی بریزید و ببندید. آن را به کنار

مرحله چهارم: قالب را چرب کرده و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید

در مرحله بعد، قالب یا قالب پیتزا را با روغن مایع یا کره چرب کنید، سپس خمیر تمام شده را داخل تابه یا تابه پهن کنید و دقت کنید که ضخامت خمیر در همه قسمت ها یکسان باشد.

مرحله 5: خمیر پیتزا را نیمه پخت

سپس برای بهتر شدن کیفیت پیتزا، قالب یا قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه در فر استراحت دهید. نیم پز باشد

مرحله ششم: سس سیر یا سس فلفل را روی خمیر خام بریزید

سپس قالب یا ماهیتابه را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا از حرارت اولیه کمی کاسته شود، سپس مقداری سس سیر و سس سیاه روی خمیر بریزید و با قلم مو پهن کنید تا سطح خمیر یکدست شود. تنظیم. کاملاً با سس و طعم آن پوشانده شده و اجازه دهید سس در خمیر خیس شود.

مرحله هفتم: پنیر پیتزا را روی خمیر بریزید

مقدار سس بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد و می توانید آن را تغییر دهید سپس یک لایه پنیر پیتزا روی خمیر بریزید و آن را پهن کنید تا سطح خمیر را کاملا بپوشاند.مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد. هر چه بیشتر بهتر بیشتر پیتزا کشسان تر می شود.

مرحله هشتم: گوشت رنده شده و قارچ خرد شده را به خمیر اضافه کنید

سپس روی پنیر پیتزا گوشتی را که خرد کرده یا ریز رنده کرده اید بریزید و پخش کنید سپس قارچ ها را که شسته اید و آسیب آنها را از بین برده اید بریزید و روی پیتزا بمالید.

مرحله 9: پیاز خرد شده و پنیر پیتزا را اضافه کنید

سپس پیاز را پوست گرفته و حلقه ای یا ورقه ای برش دهید و روی پیتزا قرار دهید سپس یک لایه دیگر از پنیر پیتزا را روی گوشت بریزید و پهن کنید.مقدار پنیر پیتزا در این مرحله باید بیشتر از مرحله قبل باشد. بنابراین پیتزا به خوبی کشیده و خوشمزه است..

مرحله 10: فلفل های ورقه شده را روی پیتزا قرار دهید

سپس فلفل را که از قبل شسته اید به صورت حلقه ای نازک یا گوه یا نگینی برش دهید سپس مقداری از آن را به سلیقه و ذائقه خود روی پیتزا قرار دهید و پهن کنید و روی پیتزا را به دلخواه تزیین کنید و از فلفل استفاده نکنید. .

مرحله یازدهم: پنیر چدار را به مواد اضافه کنید

سپس برای لذیذتر شدن پیتزا یک ورقه پنیر چدار را ریز خرد کنید و روی پیتزا بریزید و پهن کنید، پنیر چدار طعم فوق العاده ای دارد و در صورت تمایل می توانید مقدار بیشتری از آن را روی پیتزای رست بیف قرار دهید.

مرحله دوازدهم: قالب پیتزا را در فر قرار دهید، دمای فر را تنظیم کنید و پیتزا را بپزید

سپس سینی یا قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید پیتزا به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزد و پنیرهای روی سطح آب شده و کاملا طلایی شوند.

مرحله 13: نحوه استفاده از تستر و سرخ کن برای تهیه پیتزا

اگر از تستر پیتزا استفاده می کنید، دما را روی 160 درجه قرار دهید، از هر دو عنصر بالا و پایین استفاده کنید، اگر از فر پیتزا استفاده می کنید، دما را روی 180 درجه تنظیم کنید و اجازه دهید پیتزا بپزد، 15 دقیقه بپزید.

مرحله چهاردهم: تابه یا تابه پیتزا را از فر خارج کنید

دقت کنید قبل از گذاشتن پیتزا در فر، پنیر را کشدارتر کنید، روی پنیر کمی آب بپاشید، سپس در فر بگذارید، وقتی پیتزا پخت و پنیر رویش طلایی شد، سینی یا تابه را بردارید. از فر در دمای اتاق بگذارید.اجازه دهید کمی از حرارت اولیه کم شود.

مرحله 15: برش بزنید و سس را روی پیتزا بریزید

سپس پیتزا را به اندازه دلخواه برش دهید، سپس به سلیقه خود مقداری سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی بریزید، مقداری پودر آویشن روی آن بپاشید، استفاده از سس و پودر آویشن کاملاً خوشمزه است و نمی توانید از آنها استفاده کنید. سرگرمی روز پیتزا رست بیف را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی با انواع دارچین و تاپینگ سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا