طرز تهیه پیتزا رولی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه رول پیتزا
پیتزا رولی یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه است که برای استفاده به عنوان فینگر فود بسیار مناسب است. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا رولی این لینک را دنبال کنید. سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پاستا هزارلا | 1 بسته |
ژامبون مرغ | 4 برگ |
پنیر گودا | 6 برگ |
خردل | کافی |
جعفری | کافی |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره |
|
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
اب | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه رول پیتزا
مرحله اول
برای تهیه رول پیتزای خوشمزه، در ابتدای کار، خمیر خزرلا را از چند ساعت قبل از فریزر خارج کرده و اجازه دهید نرم شود، سپس روی سطح کار پهن کرده و با وردنه باز کنید تا کاملا نرم شود. کاملا صاف و یکدست
مرحله دوم
حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس مقداری سس خردل روی خمیر می ریزیم و با قلم مو کاملاً پخش می کنیم. سپس برش های ژامبون را روی خمیر قرار می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله برش های پنیر گودا را روی برش های ژامبون قرار می دهیم و خمیر را به آرامی گرد می کنیم. حالا در تابه را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را به اندازه های مساوی برش می دهیم و در تابه می گذاریم.
مرحله چهارم
حالا تخم مرغ را با آب در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال هم بزنید تا بافت تخم مرغ ها از انعقاد خارج شود سپس رول ها را با آن پاک کنید. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله رول ها را در فر می گذاریم تا کاملا پخته و روی آن ها طلایی شود. در آخر پیتزاها را از فر خارج کرده و با جعفری خرد شده تزیین کنید و سپس با سس سرو کنید. نوش جان.