طرز تهیه پیتزا ماکارونی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پیتزا ماکارونی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پیتزا با پاستا
پیتزا پاستا یکی از انواع غذاهای خانگی ساده و خوشمزه است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پیتزا با پاستا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
شکل پاستا | 1 بسته |
سوسیس | 300 گرم |
ذرت کنسرو شده | ½ فنجان |
قارچ | 300 گرم |
فلفل | 1 قطعه |
یک تخم مرغ | 3 تا 4 عدد |
پیتزا با پنیر | 200 گرم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
پودر آویشن، پودر سیر و روغن مایع | کافی |
طرز تهیه پیتزا با پاستا
مرحله اول
برای تهیه پیتزای خانگی با پاستا ابتدا قارچ ها را بشویید سپس خشک کنید و به صورت سنگ های کوچک خرد کنید. سپس درب سوسیس را برمی داریم، سپس سوسیس را به قطعات کوچک برش می دهیم.
مرحله دوم
حالا ذرت ها را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن کشیده شود. سپس فلفل را شسته و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
سطح سوم
در این مرحله کمی روغن مایع داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود سپس کالباس را داخل تابه ریخته و تفت می دهیم تا کمی طلایی شود. سپس فلفل سیاه را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا ذرت را به سوسیس اضافه کنید و تفت دهید سپس قارچ را اضافه کنید. سپس حرارت را زیاد می کنیم سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا قارچ آب خارج کند و قارچ کاملا نرم شود سپس تفت می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و پودر آویشن را به مواد پیتزا اضافه می کنیم سپس به پخت ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. سپس پوره گوجه فرنگی را به مواد پیتزا اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا به پخت ادامه می دهیم تا پوره گوجه فرنگی سرخ شود و بعد از آن تغییر رنگ می دهد. بعد یک قابلمه مناسب را تا نیمه از آب پر می کنیم و مقداری نمک و زردچوبه اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم.
مرحله هفتم
در این مرحله آب را به جوش می آوریم سپس قالب ماکارونی را داخل آن می ریزیم و در آب در حال جوش می گذاریم تا کاملا نرم شود. سپس پاستا را می شوییم و اجازه می دهیم آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله هشتم
حالا که پاستا خنک شد، تخم مرغ را به همراه مقداری پنیر پیتزا به پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و می گذاریم کاملا گرم شود.
مرحله نهم
در این مرحله فرم مناسبی را انتخاب می کنیم و با کمی روغن مایع چرب می کنیم سپس مخلوط پاستا را داخل قالب می ریزیم و به طور یکنواخت پخش می کنیم. سپس مواد پیتزا را روی آن پهن می کنیم.
مرحله دهم
حالا روی مواد پیتزا را با پنیر پیتزا بپوشانید سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا غذا آماده شود. بعد از این مدت در صورت نیاز گریل را روشن می کنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله که پنیر پیتزا پخت و طلایی شد فرم را از فر خارج می کنیم. سپس پیتزا را به اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم و تکه های پیتزا را در ظرف مورد نظر قرار می دهیم سپس با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
5
2