طرز تهیه پیراشکی کرم دار +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پیراشکی خامه ای
پیراشکی نوعی نان آجیلی است که تماماً با مایه خمیر تهیه می شود و در آن از خمیر مایه های شیمیایی استفاده نمی شود. این پیراشکی را می توان به عنوان نان یا صبحانه و عصرانه با چای و قهوه استفاده کرد. پیراشکی با خامه مانند کوفته های معمولی اما با خامه پر می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کوفته خامه ای با سایت تینا چی همراه باشید.
مواد لازم برای کوفته خامه ای | |
آرد شیرینی سفید | 500 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
قند | 50 گرم |
شیر ولرم | 1 فنجان |
کره | 50 گرم |
خمیر مخمر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | نوک یک قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
مواد لازم برای خامه | |
شیر نر | 3 لیوان |
آرد سفید | 4 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 4 قاشق غذاخوری |
قند | نصف فنجان |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پیراشکی خامه ای
مرحله اول
برای تهیه کوفته های خامه ای خوشمزه، در ابتدای کار، خمیر مایه را با 1 قاشق شکر در ظرف کوچکی بریزید. سپس در شیر ولرم بریزید و مخلوط کنید. حدود 10 دقیقه استراحت می کنیم تا نرم و آماده عمل شود.
مرحله دوم
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها، وانیل و باقیمانده شکر را بریزید و مخلوط کنید. کره را نیم ساعت قبل از یخچال خارج می کنیم تا نرم شود. سپس به مواد تخم مرغ اضافه می کنیم. وقتی مواد مخلوط شد، خمیر مایه را اضافه کنید.
سطح سوم
آرد را با نمک الک کنید. سپس کم کم به مواد اضافه می کنیم تا خمیر نرم و نچسبی ایجاد شود. خمیر را با دست ورز دهید. آرد باید کم کم اضافه شود. اگر بیشتر از مقدار لازم آرد اضافه شود دونات ها سفت می شوند.
مرحله چهارم
خمیر را ده دقیقه ورز دهید. سپس ظرفی را چرب کرده و خمیر را در آن قرار می دهیم. سپس روی آن را می پوشانیم و به مدت 2 ساعت در محیط استراحت می دهیم. وقتی حجم خمیر دو برابر شد و بلند شد زمان کافی است.
مرحله پنجم
خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم. سپس سطح کار را آرد پاشی کنید. خمیر را با وردنه به ضخامت 8 میلی متر باز می کنیم. سپس با کاتر گرد یا بیضی برش میزنیم. کاغذ روغنی پهن می کنیم. خمیر را روی آن می گذاریم.
مرحله ششم
سپس روی خمیر را می پوشانیم و نیم ساعت می گذاریم بماند. روغن را در یک قابلمه کوچک یا تابه عمیق بریزید و آن را گرم کنید. وقتی روغن داغ شد کاغذ زیر نان را برش بزنید و داخل روغن بگذارید.
مرحله هفتم
روی دونات ها با قاشق روغن داغ بریزید تا بیشتر پف کنند. هنگام سرخ کردن باید حرارت را کم کرد تا مغز پخته شود. وقتی همه طرف دونات ها طلایی شد، آن ها را از روغن خارج کنید و روی صافی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و خنک شوند.
مرحله هشتم
حالا خامه را آماده می کنیم. یک قابلمه بردارید و شیر، آرد سفید، نشاسته ذرت و شکر را داخل آن بریزید و مخلوط کنید. سپس روی اجاق می گذاریم و به هم زدن ادامه می دهیم تا غلیظ شود. وانیل و کره را اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله نهم
غلظت آن باید به حدی باشد که همزن دستی روی آن باقی بماند. سپس خامه را به ظرف دیگری منتقل کنید. روی آن را با سلفون بپوشانید. سلفون باید طوری باشه که به خامه بچسبه که خشک نشه و کرم ببنده.
مرحله دهم
سپس خامه را در یخچال بگذارید تا خنک شود. پیراشکی ها را کمی برش دهید و با یک سیخ چوبی کمی جا بگذارید. سپس داخل کوفته ها را با قیف پر می کنیم. کوفته ها را می توان با پودر قند یا شکلات ذوب شده تزئین کرد.