آشپزی

طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پیراشکی با گوشت و قارچ

پیراشکی گوشت و قارچ یکی از غذاهای بین المللی خوشمزه است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پیراشکی با گوشت و قارچ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 قطعه
قارچ 150 گرم
فلفل 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
پیتزا با پنیر 200 گرم
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی
مواد لازم برای خمیر پیراشکی
ارد 500 گرم
آب ولرم 2 لیوان
قند 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
خمیر فوری 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
سیب زمینیها 1 عدد وسط

طرز تهیه پیراشکی با گوشت و قارچ

مرحله اول

من آماده می کنم پیراشکی با گوشت و قارچ خوشمزه ابتدا خمیر پیراشکی را آماده می کنیم. برای این کار سیب زمینی ها را با ۲ پیمانه آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا کاملا بپزند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و روی رنده ریز رنده کنید سپس کنار بگذارید. سپس آب، نمک، شکر، کره مایع و مخمر فوری را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یکدست شود.

سطح سوم

حالا سیب زمینی رنده شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت مواد یکدست شود. سپس آرد را روی مواد داخل کاسه به صورت کنترل شده الک کنید و با لیسک یا قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود.

مرحله چهارم

وقتی خمیر به دست نچسبد، آرد اضافه نمی کنیم. سپس خمیر را کمی ورز می دهیم تا یکدست و یکدست شود سپس یک کاسه بزرگ را با کره چرب کرده و خمیر را داخل آن می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله روی کاسه را با یک پارچه ضخیم یا سلفون بپوشانید و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در فضای باز بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. در حین بالا آمدن خمیر می توانیم مواد میانی را آماده کنیم.

مرحله ششم

برای این کار پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه مناسبی با کمی روغن بریزید. سپس تابه را روی اجاق بگذارید و پیاز را خوب تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس گوشت را اضافه کنید.

مرحله هفتم

در حین تفت دادن گوشت، مقداری نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود.

مرحله هشتم

در این مرحله قارچ و فلفل را نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم سپس مواد را کمی تفت می دهیم تا قارچ و فلفل ها آب خود را خارج کنند. سپس درب تابه را می بندیم تا مواد با آب خودش به مدت 15 دقیقه بجوشد.

مرحله نهم

بعد از این مدت وقتی آب داخل تابه ریخت، آن را از روی حرارت برمی داریم تا مواد خنک شوند. پس از آماده شدن خمیر آن را به سطح کار منتقل می کنیم سپس با وردنه به قطر نیم سانتی متر خمیر را باز می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله با چاقوی گرد یا گردن لیوان خمیر را به شکل گرد در آورید. سپس روی هر خمیر مقداری از مخلوط گوشت و مقداری پنیر پیتزا بریزید سپس یک طرف خمیر را روی مواد بچرخانید و لبه های آن را با دست یا چنگال محکم کنید.

مرحله یازدهم

همه کوفته ها را به همین ترتیب آماده می کنیم. سپس یک ماهیتابه عمیق روی اجاق می گذاریم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که کوفته ها در حین سرخ شدن در روغن شناور شوند. حالا صبر می کنیم تا روغن خوب داغ شود.

مرحله دوازدهم

در این مرحله کوفته ها را در روغن می ریزیم و اجازه می دهیم هر دو طرف کاملا سرخ شوند. در انتها روغن اضافی کوفته ها را با حوله پاک کنید سپس در بشقاب بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا