طرز تهیه چپلی کباب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه تبخال کباب
چپلی کباب یکی از غذاهای پرطرفدار در افغانستان است که در کشورهایی مانند پاکستان و هند نیز با ادویه های تندتر تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب چپلی می توانید این غذای مرغوب خوشمزه را مطابق با ذائقه خود طبخ کنید. سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
گشنیز | 1 دسته کوچک |
فلفل سبز تند | 2 عدد |
ارد | 1 فنجان |
پودر تخم گشنیز | 1 قاشق چایخوری |
پودر زیره | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و روغن مایع | کافی |
طرز تهیه تبخال کباب
مرحله اول
برای تهیه کباب کباب خوشمزه در ابتدای کار پیاز را پوست گرفته و ریز خرد می کنیم. سپس گوجه فرنگی و فلفل سبز را ریز خرد کرده و همراه با پیاز در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله گشنیز را ریز خرد کرده و به همراه قیمه، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و کمی نمک، فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
سطح سوم
حالا آرد را به صورت کنترل شده به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت سس کباب یکدست شود، توجه داشته باشید که تمام آرد قابل استفاده نباشد. سپس روی کاسه را می بندیم و یک ساعت در یخچال می گذاریم.
مرحله چهارم
بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج کنید سپس یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس نصف پیمانه روغن به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن خوب داغ شود.
مرحله پنجم
در این مرحله مخلوط کباب را به اندازه یک نارنگی کوچک گرفته و به شکل توپ در می آوریم. سپس با کف دست فشار می دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود سپس در روغن داغ شده می گذاریم.
مرحله ششم
صبر می کنیم تا یک طرف کباب رنگ شده و خوب سرخ شود، سپس آن را برمی گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن نیز سرخ شود. اینطوری همه محصولات کباب را آماده می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.
مرحله هفتم
حالا سیخ ها را از روغن جدا کرده و روی توری یا پارچه فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر این کباب خوشمزه را با نان یا برنج و گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم.