آشپزی

طرز تهیه چپلی کباب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه تبخال کباب

چپلی کباب یکی از غذاهای پرطرفدار در افغانستان است که در کشورهایی مانند پاکستان و هند نیز با ادویه های تندتر تهیه می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب چپلی می توانید این غذای مرغوب خوشمزه را مطابق با ذائقه خود طبخ کنید. سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 500 گرم
پیاز 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
گشنیز 1 دسته کوچک
فلفل سبز تند 2 عدد
ارد 1 فنجان
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و روغن مایع کافی

طرز تهیه تبخال کباب

مرحله اول

برای تهیه کباب کباب خوشمزه در ابتدای کار پیاز را پوست گرفته و ریز خرد می کنیم. سپس گوجه فرنگی و فلفل سبز را ریز خرد کرده و همراه با پیاز در یک کاسه بزرگ بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله گشنیز را ریز خرد کرده و به همراه قیمه، پودر تخم گشنیز، پودر زیره و کمی نمک، فلفل و زردچوبه به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.

سطح سوم

حالا آرد را به صورت کنترل شده به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید تا بافت سس کباب یکدست شود، توجه داشته باشید که تمام آرد قابل استفاده نباشد. سپس روی کاسه را می بندیم و یک ساعت در یخچال می گذاریم.

مرحله چهارم

بعد از این مدت کاسه را از یخچال خارج کنید سپس یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. سپس نصف پیمانه روغن به تابه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن خوب داغ شود.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط کباب را به اندازه یک نارنگی کوچک گرفته و به شکل توپ در می آوریم. سپس با کف دست فشار می دهیم تا کاملا صاف و یکدست شود سپس در روغن داغ شده می گذاریم.

مرحله ششم

صبر می کنیم تا یک طرف کباب رنگ شده و خوب سرخ شود، سپس آن را برمی گردانیم و می گذاریم طرف دیگر آن نیز سرخ شود. اینطوری همه محصولات کباب را آماده می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.

مرحله هفتم

حالا سیخ ها را از روغن جدا کرده و روی توری یا پارچه فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر این کباب خوشمزه را با نان یا برنج و گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده سرو می کنیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا