آشپزی

طرز تهیه چیز کیک باقلوا با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه چیز کیک باقلوا را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه چیزکیک باقلوا

کیک پنیر باقلوا یکی از دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد و دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه چیزکیک باقلوا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک باقلوا
خمیر رشته برای باقلوا 10 عدد
کره 60 گرم
قند 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه اول
مغز پسته 1.5 فنجان
شکر پودر شده 3 قاشق غذاخوری
کره 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای لایه پنیر
کوارک پنیر 500 گرم
پنیر لبنه 200 گرم
کرم رنگ 200 گرم
شیر نر 1 فنجان
قند 1 فنجان
یک تخم مرغ 2 عدد
وانیل شکر 5 گرم
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم شربت
قند ½ فنجان
اب ½ فنجان
لیموی تازه 1 قطعه

طرز تهیه چیزکیک باقلوا

مرحله اول

برای تهیه باقلوای لذیذ در ابتدای کار فر را با دمای 170 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس به شربت می پردازیم و شکر را در ظرف مناسبی می ریزیم.

مرحله دوم

حالا آب و یک عدد لیموترش را به قابلمه اضافه کنید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. وقتی شربت به جوش آمد، اجازه دهید 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

سطح سوم

در این مرحله یک شکل کمربند مناسب انتخاب می کنیم و با کمی روغن مایع چرب می کنیم. حالا روغن را روی اجاق گاز داغ می کنیم تا کاملا آب شود سپس مقداری روغن روی خمیر رشته می مالیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را از وسط تا می کنیم و در قالب فیکس می کنیم تا کف و کناره های آن پوشانده شود. سپس خمیر را با کمی کره میمالیم و شکر میپاشیم سپس به همین ترتیب به ترتیب ادامه میدهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر اضافی که از سطح فرم بیرون زده است را با قیچی برش می دهیم و داخل قالب قرار می دهیم. حالا لایه اول رو میزنیم که پسته رو خیلی ریز برش میزنیم.

مرحله ششم

حالا کره را روی بخار کتری گرم کنید تا آب شود سپس به همراه پودر قند به پسته ها اضافه کنید. سپس مخلوط پسته را روی خمیر داخل تابه بریزید و با پشت لیوان خوب فشار دهید.

مرحله هفتم

حالا لایه پنیر را درست می کنیم به این صورت که پنیر لبنه را به همراه پنیر کوارک و خامه صبحانه و شیر در ظرف مناسبی ریخته سپس با همزن برقی با سرعت بالا خوب هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

مرحله هشتم

سپس شکر را به همراه تخم مرغ، شکر وانیلی و نشاسته ذرت به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مخلوط پنیر یکدست شود. حالا مخلوط پنیر را روی لایه اول بریزید سپس چند ضربه به قالب روی سطح کار بزنید.

مرحله نهم

وقتی هوا و حباب های اضافی بین مخلوط پنیر از بین رفت، قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و یک کاسه آب جوش در طبقه پایینی فر می گذاریم، سپس چیزکیک را به مدت 1 ساعت در فر می گذاریم تا کاملا پر شود. پخته شده

مرحله دهم

بعد از این مدت، چیزکیک را به مدت 15-20 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس قالب را از فر خارج کرده و به آرامی شربت خنک شده را روی تکه های چیزکیک بریزید.

مرحله یازدهم

حالا قالب را در یخچال بگذارید و بگذارید چیزکیک 5-6 ساعت بماند. بعد از این مدت مقداری پسته را با شربت مخلوط کرده و روی لایه پنیری بریزید و با چای سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا