آشپزی

طرز تهیه چیپس ذرت خانگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه چیپس ذرت خانگی

چیپس ذرت خانگی یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار است که بافتی ترد و سبک دارد و شما می توانید این چیپس خوشمزه را به روشی سریع و آسان درست کنید. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه چیپس ذرت خانگی برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد تشکیل دهنده چیپس
آرد ذرت 1 فنجان
ارد نصف فنجان
یک پیاز کوچک 1 قطعه
سیر 1 یا 2 قرص
آویشن 1 قاشق چایخوری
نعناع 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز شکم پر 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
روغن مایع کافی
اب نصف فنجان
مواد لازم برای سس
ماست 1 فنجان
نعناع 1 قاشق مرباخوری
نمک کافی
فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار مورد نظر
آویشن به مقدار مورد نظر

طرز تهیه چیپس ذرت خانگی

مرحله اول

من آماده می کنم چیپس ذرت خوشمزه ابتدا آرد را در ظرفی الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آرد ذرت را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود و بافت یکدستی به دست آید.

مرحله دوم

سپس پیاز را روی رنده ریز رنده کنید و به مخلوط آرد اضافه کنید، سپس ۱ تا ۲ حبه سیر را روی رنده رنده کنید و روی مواد بریزید.

سطح سوم

حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا عطر سیر کاملا جذب آرد شود، سپس نمک، فلفل قرمز خرد شده و آویشن را اضافه کنید تا عطر ادویه ها گرفته شود و مخلوط به خود بگیرد.

مرحله چهارم

سپس مقداری نعناع تازه را بشویید و بگذارید آب اضافی آن خارج شود سپس با چاقوی تیز آن را ریز خرد کرده و روی مواد قرار دهید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود.

نکته: اگر نعناع تازه در دسترس نیست از نعنای خشک که کاملا پودر شده استفاده کنید.

مرحله پنجم

سپس به آرامی و به صورت کنترل شده آب را روی مواد بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط حالت خمیری پیدا کند و به شکل رول مناسبی در آید سپس خمیر را ورز دهید تا بافتی یکدست و یکدست پیدا کند.

مرحله ششم

در این مرحله روی ظرف خمیر را سلفون گذاشته و به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود و خمیر چیپس غلیظ و سفت شود.

مرحله هفتم

سپس روی سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را کمی ورز دهید و روی سطح کار قرار دهید و مقداری آرد روی خمیر بپاشید تا در حین کار به دستتان نچسبد.

مرحله هشتم

سپس خمیر را تا حد امکان نازک باز کنید تا ضخامت آن بسیار کم شود، سپس خمیر چیپس را با چاقوی تیز به نوارهای پهن و بلند برش دهید.

مرحله نهم

سپس روی هر نوار خمیر برش های مثلثی بزنید یا به هر شکل و اندازه ای که می خواهید برش دهید، برای فرم دادن به خمیر نیز می توانید از اشکال آماده استفاده کنید.

مرحله دهم

برش های خمیر چیپس را در ظرفی بریزید، روی هم قرار ندهید تا به هم نچسبند، سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید تا گرم شود.

مرحله یازدهم

سپس برش های خمیر را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود، سپس از روی حرارت بردارید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله دوازدهم

برای تهیه سس، ماست را در ظرفی بریزید و نعنای خشک را که کاملا پودر شده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا طعم آن کاملاً به خورد ماست برود.

مرحله سیزدهم

سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و به ذائقه خود مقداری پودر فلفل قرمز اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه ها خارج شود.

نکته: ادویه های سس به سلیقه انتخاب می شوند.

مرحله چهاردهم

حالا در ظرف مناسبی مقداری چیپس ذرت خانگی بریزید و با سسی که درست کردید یا ماست موسیر یا ماست نعنا به عنوان یک خوراکی خوشمزه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا