طرز تهیه ژامبون مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه ژامبون مرغ
ژامبون مرغ یکی از انواع فرآورده های گوشتی مرغ است که در تهیه انواع غذاها استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ژامبون مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای ژامبون مرغ | |
ران و سینه مرغ | 1 کیلوگرم |
گوشت بره و گوسفند | 50 گرم |
هویج | 1 قطعه |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
خلال پسته | 50 گرم |
بالم لب (اختیاری) | 3 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون یا کره مایع | 5 قاشق غذاخوری |
آرد سفید | 3 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
بذر گشنیز | 2 قاشق غذاخوری |
پودر دارچین و پودر آویشن | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
پودر سیر و فلفل سیاه | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
زنجبیل | 1 قاشق چایخوری |
جوز هندی | 1 قطعه |
یخ | 1 فنجان |
طرز تهیه ژامبون مرغ
مرحله اول
برای تهیه ژامبون مرغ خانگی ابتدا سینه و پای مرغ را به قطعات کوچک برش می دهیم سپس در چرخ گوشت گذاشته و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس نمک، پودر دارچین و پودر آویشن را به مرغ اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا پودر سیر، فلفل سیاه، تخم گشنیز، زنجبیل و جوز هندی رنده شده را به مرغ اضافه می کنیم و دوباره در چرخ گوشت قرار می دهیم و چرخ می کنیم. سپس تخم مرغ و روغن زیتون یا روغن مایع را به مرغ اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله آب لبو را همراه با تکه های یخ داخل چرخ گوشت می ریزیم و دوباره چرخ می کنیم. سپس هویج را شسته و پوست آن را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد می کنیم. سپس گوشت گوسفند را به قطعات کوچک برش می دهیم.
مرحله چهارم
حالا هویج را به همراه خلال های گوشت و پسته به مواد اضافه کنید سپس کمی ورز دهید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. بعد داخل فنجان های مورد نظرمان را با آب اسپری می کنیم سپس مقداری از مواد ژامبون را داخل آن ها می ریزیم.
مرحله پنجم
در این مرحله مواد ژامبون را با جسم مناسب فشار می دهیم تا لایه ها بچسبد. سپس فنجان ها را با فویل آلومینیومی می پوشانند و پس از آن فنجان ها را در ظرف مناسبی قرار می دهند و تا نصف حجم فنجان ها آب به آن اضافه می شود.
مرحله ششم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم سپس اجازه می دهیم پاها به مدت 2 ساعت روی آتش بماند تا کاملا بپزد. سپس بعد از این مدت اجاق گاز را خاموش می کنیم و می گذاریم لیوان ها در قابلمه خنک شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله فنجان ها را از قابلمه خارج می کنیم سپس ران ها را از فنجان ها جدا کرده و به اندازه های دلخواه برش می دهیم. در آخر ژامبون را به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار دهید سپس سرو کنید. نوش جان.