طرز تهیه کاپ کیک اسمارتیزی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک اسمارتیزی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک اسمارتیزی
کاپ کیک اسمارتیززی یکی از شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و پف دار دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای راهنمای کامل گام به گام در مورد طرز تهیه کیک Smartyzi، به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کاپ کیک اسمارتی | |
ارد | 110 گرم معادل 1 فنجان سر خالی است |
کره | 100 گرم |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
قند | 80 گرم معادل 1.4 فنجان و 2 قاشق غذاخوری است |
شیر نر | 40 گرم معادل 1.4 فنجان است |
پودر خمیرمایه | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
وانیل | 1/3 قاشق چایخوری |
افراد باهوش | کافی |
کوکی های Oreo | کافی |
طرز تهیه کیک اسمارتیزی
مرحله 1: آماده سازی مواد
برای تهیه کاپ کیک های هوشمند ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است در ظرفی بریزید و با همزن برقی حدود 2-3 دقیقه بزنید تا نرم و یکدست شود سپس شکر را اضافه کنید و دوباره با همزن برقی هم بزنید. 5 دقیقه تا مخلوط سبک و غلیظ شود.
مرحله 2: کره، شکر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید
سپس تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با همزن برقی دو دقیقه دیگر هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا یکدست و یکدست شوند سپس کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود.
مرحله 3: آرد و بکینگ پودر را الک کنید
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود و سپس مقداری بیکینگ پودر اضافه کرده و مخلوط کنید و سپس مقداری نمک روی مخلوط بریزید و خوب مخلوط کنید و دوباره مخلوط آرد را الک کنید تا بافت آن یکدست و یکدست شود.
مرحله 4: شیر را به مخلوط اضافه کنید
سپس نیمی از مخلوط آرد را به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی به صورت دورانی در یک جهت هم بزنید تا کاملا یکدست شود و گلوله های آردی باقی نماند سپس نصف شیر را به مواد اضافه کرده و کمی هم بزنید. سپس نصف باقی مانده آرد را به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی مخلوط کنید و سپس نصف باقی مانده شیر را داخل مواد ریخته و مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و یکدست شود و گلوله ای از آرد در آن باقی نماند.
مرحله 5: قالب ها را با مواد پر کنید
سپس کپسول را در قالب کاپ کیک قرار دهید و سپس مقداری از مخلوط را با قاشق داخل کپسول ها بریزید و سپس بیسکویت ها را با دست خرد کنید و چند تکه از آنها را روی مایع داخل کپسول قرار دهید و سپس مقدار دیگری از خامه را روی آن بریزید. آنها را مایع کیک را به آرامی روی کلوچه ها بریزید تا کلوچه ها فرو نروند سپس طبق سلیقه و ترجیح می توانید اسمارتیز را به تعداد دلخواه روی پایه کیک قرار دهید و سطح آنها را با اسمارتیزهای رنگی تزئین کنید.
مرحله 6: کاپ کیک ها را در فر بپزید
سپس قالب ها را در فری که از قبل گرم کرده اید به مدت 10 دقیقه قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بگذارید کیک ها به مدت 20 دقیقه در فر خوب بپزند و پخته شوند سپس بررسی کنید که کیک کاملا پخته شده است یا خیر.
مرحله 7: پخت کاپ کیک ها را تمام کنید
برای گنبدی کردن کاپ کیک ها، در 5 دقیقه اول زمان پخت، عناصر بالا و پایین را همزمان روشن کنید، سپس تا 15 دقیقه بعد، فقط از عنصر زیری استفاده کنید تا سطح کیک طلایی و طلایی شود. داخل کاپ کیک ها کاملاً پخته شده است
مرحله 8: کاپ کیک ها را خنک کنید
سپس یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید و آن را بیرون بیاورید، اگر هیچ یک از مواد کیک به آن نچسبید یعنی کیک ها آماده است، سپس کاپ کیک ها را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید کمی خنک شوند. کمی
مرحله 9: تزئین و سرو کنید
سپس کاپ کیک های اسمارتیزی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن ها را با کمی شکلات آب شده، پودر پسته، گردوی آسیاب شده یا شکلات چیپسی تزئین کنید و با چای سرو کنید.
5
2