طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی
کیک توت فرنگی یکی از کیک های خوشمزه با طعم توت فرنگی بی نظیر است که بافتی سبک و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این کیک خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای مهمانان بسیار مناسب است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد لازم کیک توت فرنگی | |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
قند | نصف فنجان |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شیر نر | نصف فنجان |
روغن مایع | نصف فنجان |
ارد | 1 فنجان |
پودر خمیرمایه | 1.5 قاشق چایخوری |
توت فرنگی | کافی |
طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی
مرحله اول
ابتدا توت فرنگی ها را تمیز کرده و ساقه ها و برگ های اضافی آن را جدا کرده و سپس در ظرفی ریخته و مقداری آب بریزید تا کاملا خیس بخورد و تمیز شود و بعد از ده دقیقه توت فرنگی ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید تا آب اضافی آن از بین برود. من دارم میروم
مرحله دوم
پس از خشک شدن توت فرنگی ها، چند عدد توت فرنگی سفت و رسیده بردارید و انتهای آن را ببرید، سپس کاپ کیک ها را در هر قالب مافین کاغذی چرب شده قرار دهید و سپس در وسط هر قالب یک توت فرنگی را روی کاغذ چرب شده قرار دهید.
سطح سوم
حالا برای تهیه مواد کیک ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن دستی یا چنگال هم میزنیم تا پفکی و پفکی شود سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط کشدار و کرمی شود و یکدست شود. .
مرحله چهارم
سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل گرفته شود و با مواد مخلوط شود سپس شیر را که چند دقیقه قبل در دمای محیط بوده اضافه کنید و کمی هم بزنید تا به دمای محیط برسد خوب هم بزنید.
مرحله پنجم
در مرحله بعد کره مایع را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود و بافت مواد یکدست و یکدست شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک کرده تا سبک شود سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. دوباره الک کنید تا آرد یکدست شود.
مرحله ششم
سپس آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کرده و با لیسک در یک جهت و به صورت دایره ای هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و خمیر فرم گرفته شده صاف و یکدست شود سپس مواد کیک را داخل مایه می ریزیم. قالب و دو سوم، فرم را پر کنید.
مرحله هفتم
سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک ها به مدت 20 دقیقه کاملا بپزند سپس از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند. که باید انجام شود
مرحله هشتم
سپس خامه قنادی را در ظرفی ریخته و با همزن برقی با دور تند هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد و پره های همزن روی آن بماند و اگر ظرف را برگردانید خامه نریزد و رنگ خامه فرم گرفته مات خواهد شد، در این صورت خامه آماده استفاده است.
مرحله نهم
سپس خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید و وقتی کیک ها سرد شدند خامه را روی کیک ها بریزید و سپس به سلیقه خود با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، خلال بادام، فندق و خلال توت فرنگی تزئین کنید.