آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی یکی از کیک های خوشمزه با طعم توت فرنگی بی نظیر است که بافتی سبک و لطیف دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این کیک خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای مهمانان بسیار مناسب است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم کیک توت فرنگی
یک تخم مرغ 1 قطعه
قند نصف فنجان
وانیل نصف قاشق چایخوری
شیر نر نصف فنجان
روغن مایع نصف فنجان
ارد 1 فنجان
پودر خمیرمایه 1.5 قاشق چایخوری
توت فرنگی کافی

طرز تهیه کاپ کیک توت فرنگی

مرحله اول

ابتدا توت فرنگی ها را تمیز کرده و ساقه ها و برگ های اضافی آن را جدا کرده و سپس در ظرفی ریخته و مقداری آب بریزید تا کاملا خیس بخورد و تمیز شود و بعد از ده دقیقه توت فرنگی ها را آبکشی کرده و کنار بگذارید تا آب اضافی آن از بین برود. من دارم میروم

مرحله دوم

پس از خشک شدن توت فرنگی ها، چند عدد توت فرنگی سفت و رسیده بردارید و انتهای آن را ببرید، سپس کاپ کیک ها را در هر قالب مافین کاغذی چرب شده قرار دهید و سپس در وسط هر قالب یک توت فرنگی را روی کاغذ چرب شده قرار دهید.

سطح سوم

حالا برای تهیه مواد کیک ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن دستی یا چنگال هم میزنیم تا پفکی و پفکی شود سپس شکر را اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوط کشدار و کرمی شود و یکدست شود. .

مرحله چهارم

سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل گرفته شود و با مواد مخلوط شود سپس شیر را که چند دقیقه قبل در دمای محیط بوده اضافه کنید و کمی هم بزنید تا به دمای محیط برسد خوب هم بزنید.

مرحله پنجم

در مرحله بعد کره مایع را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا یکدست شود و بافت مواد یکدست و یکدست شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک کرده تا سبک شود سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و با هم مخلوط میکنیم. دوباره الک کنید تا آرد یکدست شود.

مرحله ششم

سپس آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کرده و با لیسک در یک جهت و به صورت دایره ای هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و خمیر فرم گرفته شده صاف و یکدست شود سپس مواد کیک را داخل مایه می ریزیم. قالب و دو سوم، فرم را پر کنید.

مرحله هفتم

سپس قالب را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کیک ها به مدت 20 دقیقه کاملا بپزند سپس از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند. که باید انجام شود

مرحله هشتم

سپس خامه قنادی را در ظرفی ریخته و با همزن برقی با دور تند هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد و پره های همزن روی آن بماند و اگر ظرف را برگردانید خامه نریزد و رنگ خامه فرم گرفته مات خواهد شد، در این صورت خامه آماده استفاده است.

مرحله نهم

سپس خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید و وقتی کیک ها سرد شدند خامه را روی کیک ها بریزید و سپس به سلیقه خود با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، تکه های گردو، خلال بادام، فندق و خلال توت فرنگی تزئین کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا