آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک لیمویی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک لیمویی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک لیمویی

کاپ کیک لیمویی یکی از شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و لطیف دارد و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی استفاده می شود.کاپ کیک لیمویی به روش های مختلفی تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه کیک لیمویی برای سایت آموزشی چیست؟ همراه باشید

مواد لازم کیک لیمویی
آرد صفر 163 گرم
روغن در دمای اتاق 56 گرم
شکر دانه ریز 155 گرم
یک تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1/4 فنجان
آبلیموی تازه 1/4 فنجان
شیر نر 6 قاشق غذاخوری
پوست سبز لیمویی 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 3.4 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/4 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک لیمویی

مرحله 1: کره، شکر، روغن و وانیل را با هم مخلوط کنید

به طرز تهیه کیک لیمویی ابتدا مقداری کره داخل کاسه بریزید و سپس شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود سپس مقداری کره روی مواد بریزید و مخلوط کنید و با هم مخلوط کنید سپس مقداری وانیل اضافه کنید و مخلوط کنید تا عطر پخش شود.

مرحله 2: تخم مرغ ها را اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید

سپس همه مواد را با همزن برقی خوب هم بزنید تا بافت مخلوط سبک و کرمی شود، سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه کنید و هر کدام را به مدت یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله 3: آماده سازی و مخلوط کردن آرد

سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا سبک و یکدست شود سپس بکینگ پودر و نمک و جوش شیرین را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و دوباره مخلوط آرد را الک می کنیم تا کاملا یکدست و یکدست شود و کاملا مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم: مواد را با آرد مخلوط کرده و شیر را اضافه کنید

بعد نیمی از مخلوط آرد را به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود سپس کمی شیر که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود و یکدست شود.

مرحله 5: رنده کنید و پوست لیمو را اضافه کنید

در مرحله بعد، پوست لیموی تازه را جدا کرده و پوست آن را روی رنده ریز رنده کنید، مراقب باشید در حین رنده کردن، پوست سفید لیمو به آن دست نزنید زیرا مخلوط را تلخ می کند، سپس پوست لیمو رنده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید. ترکیب کردن

مرحله 6: آب لیمو را اضافه کنید

سپس لیمو را از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید و مقداری از آبلیمو را روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس بقیه آرد را روی مخلوط بریزید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت مخلوط یکدست شود و نرم

مرحله 7: پر کردن و پخت کاپ کیک در فر

سپس کپسول ها را در قالب کاپ کیک بریزید و 3/4 کپسول ها را با مایه کیک پر کنید و سپس قالب را در فری که ده دقیقه گرم کرده اید قرار دهید و دمای فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید تا فنجان بپزد. شیرینی ها به خوبی در فر

مرحله 8: آماده بودن را با خلال دندان بررسی کنید

بعد از 10 تا 15 دقیقه کاپ کیک ها در فر به خوبی پخته می شوند، سپس با خلال دندان پخت را بررسی کنید و خلال دندان یا سیخ چوبی را داخل کاپ کیک فرو کنید و آن را بردارید.

مرحله نهم: خامه را برای تزیین آماده کنید

بعد مقداری از خامه قنادی یا خامه صبحانه را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت و غلیظ شود و جای تیغه های همزن روی آن بماند سپس خامه را داخل قیف بریزید و وصل کنید. لوله مناسب

مرحله 10: کاپ کیک ها را خنک کرده و با خامه تزئین کنید

بعد از اینکه کاپ کیک ها پخت، قالب را از فر خارج کنید و در دمای محیط بگذارید تا خنک شود، سپس کاپ کیک ها را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس روی کاپ کیک ها را با خامه فرم گرفته به دلخواه بپوشانید.تزیین کنید.

مرحله یازدهم: تزیین نهایی کاپ کیک و سرو

به سلیقه خود می توانید مقداری پودر بیسکویت یا پسته، گردوی آسیاب شده و تکه های شکلات روی خامه بمالید، سپس یک برش کوچک لیمو و برگ نعناع تازه روی خامه بگذارید و روی آن را تزئین کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. سرگرمی روز کیک های خوشمزه و شیک چای لیمویی سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا