آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی

کاپ کیک کاکائویی یکی از دسرهای بین المللی خوشمزه است که برای سرو در مهمانی های خاص بسیار مناسب است. آموزش کامل گام به گام را ببینید طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کاپ کیک کاکائویی
یک تخم مرغ 2 عدد
ارد 1.5 فنجان
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
پودر فوری نسکافه 1 قاشق غذاخوری
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
شکر دانه ریز ½ فنجان
شیر ولرم ½ فنجان
روغن مایع ¼ فنجان
وانیل ½ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی

مرحله اول

برای تهیه کاپ کیک های کاکائویی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس در ظرف مناسبی تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل بریزید.

مرحله دوم

حالا مواد را در کاسه همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه با هم مخلوط کنید تا مخلوط تخم مرغ حالت کرمی و کشدار پیدا کند. سپس شیر را به کاسه اضافه کنید و با سرعت کم همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم بزنید.

سطح سوم

در این مرحله کره مایع را به کاسه اضافه کنید و دوباره با همزن آرام مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا آرد را به همراه پودر فوری نسکافه، نمک، بکینگ پودر و پودر کاکائو داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.

مرحله چهارم

در مرحله بعد مواد خشک را در 2 تا 3 مرحله به کاسه اضافه کنید و با کاردک به صورت دورانی مخلوط کنید تا بافت مایه کیک یکدست شود. سرگرمی روز مایه کیک را با همزن برقی با سرعت کم به مدت 30 ثانیه مخلوط کنید.

مرحله پنجم

در این مرحله داخل قالب مافین را با کاغذهای کپسولی می پوشانیم سپس دو سوم ظرفیت کاغذها را با خمیر کیک پر می کنیم. سپس مقداری زرده تخم مرغ را روی مایه کیک بریزید و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید.

مرحله ششم

حالا کاپ کیک ها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته شوند. توصیه می شود کاپ کیک ها برشته نشوند تا سفت نشوند. بعد از این مدت یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.

مرحله هفتم

اگر خمیر کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. حالا قالب را از فر خارج کنید و کاپ کیک ها را از قالب خارج کنید سپس بگذارید کاملا خنک شوند و سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا