آشپزی

طرز تهیه کاپ کیک کرمدار با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک کرمدار را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کاپ کیک خامه ای

کیک کوچک کرمدار یکی از انواع کاپ کیک های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و نرم دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این کاپ کیک خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کاپ کیک با باترکریم، در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک مقدار مواد
یک تخم مرغ بزرگ 2 عدد
قند نصف فنجان
شیر نر نصف فنجان
روغن مایع نصف فنجان
آرد سفید 2/3 لیوان
آرد سمولینا 1 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق مرباخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری
مواد لازم برای خامه مقدار مواد
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
قند 4 قاشق غذاخوری
شیر نر 1 فنجان
کره 2 قاشق غذاخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه کاپ کیک خامه ای

مرحله اول

ابتدا مقداری شیر را در ظرفی بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس مقداری نشاسته ذرت را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود و نشاسته ذرت در شیر گلوله نشود.

مرحله دوم

سپس مقداری روغن روی مواد بریزید و سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید تا همه مواد کاملا با هم مخلوط شوند و بافت صاف و یکدستی به دست آید و مخلوط کمی غلیظ شود و به قوام مناسبی برسد.

سطح سوم

پس از اینکه مخلوط به غلظت مناسب رسید، کمی وانیل به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر وانیل به مواد برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا حرارت اولیه مخلوط در دمای محیط از بین برود.

مرحله چهارم

سپس روی کاسه را با سلفون یا پلاستیک بپوشانید تا خامه بسته نشود و سپس ظرف را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود، در این فاصله کیک را درست کرده و تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید. برای جلوگیری از توده ها.خروج

مرحله پنجم

سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و دوباره با همزن برقی به مدت 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بافتی یکدست و یکدست و کرمی به دست آید سپس کمی وانیل به مواد اضافه کنید و خوب می شود. هم بزنید

مرحله ششم

وقتی عطر وانیل داخل مواد شد، مقداری شیر که به دمای محیط رسیده به مخلوط مواد اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا خوب یکدست شوند، سپس کره مایع را به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود. .

مرحله هفتم

سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا بافت آن سبک شود، سپس مقداری بیکینگ پودر اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود و سپس مخلوط آرد را الک می کنیم تا بافت یکدست شود، سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه می کنیم. مخلوط

مرحله هشتم

سپس مواد را با همزن آرام یا با همزن مخلوط کنید تا آرد به خوبی با مخلوط مواد مخلوط شود و قوام یکدست و یکدستی به دست آید و آرد در مخلوط گلوله نشود سپس آرد سمولینا را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود

مرحله نهم

بعد از اینکه بافت مایه صاف و نرم شد، داخل قالب‌های مافین یا قالب‌های تکی کمی روغن بریزید و کپسول‌های کاغذی را داخل آن قرار دهید تا ثابت شوند و تکان نخورند، سپس دو سوم قالب‌ها را با خمیر کیک پر کنید.

مرحله دهم

سپس خامه را در قیف مناسب بریزید و دو خط روی مواد کیک خامه ای بگذارید و سپس قالب را در فری که ده دقیقه گرم کرده اید قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید کاپ کیک ها بپزند و بپزند. آماده

مرحله یازدهم

بعد از حدود 30 دقیقه کاپ کیک ها خوب پخته و سطح آنها طلایی می شود 20 دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پفک می شکند و بعد چون دمای فرهای مختلف متفاوت است تست کنید. سرعت پخت روی کیک

مرحله دوازدهم

سپس یک سیخ چوبی یا خلال دندان داخل کیک بچسبانید و آن را بیرون بیاورید و اگر چیزی به کیک نچسبید کیک به خوبی پخته و آماده است سپس قالب ها را از فر خارج کرده و در دمای محیط بگذارید تا کیک ها خنک شوند. کمی پایین

مرحله سیزدهم

سپس به سلیقه خود مقداری شربت یا عسل رقیق شده روی کاپ کیک های داغ بریزید و سپس روی آنها پودر پسته، پودر نارگیل، کنجد، گردوی خرد شده، فندق خرد شده، خلال بادام یا شکلات چیپسی بپاشید.

مرحله چهاردهم

سپس به آرامی کاپ کیک ها را از قالب خارج کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید، سپس کاپ کیک های خامه ای را به عنوان یک دسر شیک، مناسب برای پذیرایی و مهمانی ها و یا به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی با چای یا قهوه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا