طرز تهیه کاکا کدو حلوایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پای کدو حلوایی
کاکای کودو یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی استان گیلان است که می توانیم آن را با میوه ها و مواد دیگر درست کنیم تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه پای کدو حلوایی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کدو تنبل کاکا | |
آرد سفید | ½ فنجان |
آرد گندم | ½ فنجان |
قند | ½ فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
شیر یا ماست | ¼ فنجان |
پوره کدو تنبل | 1 فنجان |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
پودر دارچین | 1 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه پای کدو حلوایی
مرحله اول
من آماده می کنم کدو تنبل چقدر خوشمزه است در ابتدای کار تخم مرغ را به همراه شکر در ظرف مناسبی ریخته و با همزن دستی یا برقی خوب هم میزنیم تا قوام مواد کشسان و رنگ آن کمی روشن شود.
مرحله دوم
در این مرحله وانیل را به همراه گلاب و شیر یا ماست به کاسه اضافه می کنیم و به هم زدن مواد ادامه می دهیم تا بافت آنها یکدست شود. سپس پوره کدو حلوایی را اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید.
سطح سوم
توجه داشته باشید که پوره کدو حلوایی باید کاملاً بدون آب باشد وگرنه خمیر کوکی را خراب می کند. در صورت تمایل می توانیم برای جذابیت بیشتر شیرینی ها مقداری زعفران آب پز اضافه کنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد برنج را با آرد گندم و بکینگ پودر و پودر دارچین در ظرف مناسبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس مواد را در ظرف الک می کنیم. در این مدت مواد را با لیسک یا همزن دستی مخلوط کنید.
مرحله پنجم
پس از اینکه قوام خمیر بیسکویت کاملا یکنواخت شد، ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، خمیر را با ملاقه در تابه بریزید.
مرحله ششم
حالا صبر می کنیم تا یک طرف کیک کاملا سرخ شود سپس آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. به همین ترتیب همه شیرینی ها را سرخ می کنیم سپس در بشقاب می گذاریم و با چای سرو می کنیم.