آشپزی

طرز تهیه کباب انگشتی ترکی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کباب انگشتی ترکی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کباب ترکی

کباب یکی از غذاهای لذیذ و قدیمی خاورمیانه است که طبق دستور العمل های مختلفی تهیه می شود. این کباب به دلیل ظاهرش به کباب انگشتی معروف است برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب ترکی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 500 گرم
فلفل 1 قطعه
آرد سوخاری 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 قطعه
کره 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه کباب ترکی

مرحله اول

من آماده می کنم کباب ترکی ابتدا پیاز و فلفل را با رنده درشت رنده می کنیم سپس آب اضافی آنها را با دست خارج می کنیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز و فلفل در ظرف مناسبی قرار می دهیم.

مرحله دوم

در این مرحله کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و شروع به هم زدن مواد می کنیم تا کاملا یکدست شوند. اگر سس کباب شل بود، آرد سوخاری را اضافه کنید و با مواد دیگر مخلوط کنید.

سطح سوم

بعد از آماده شدن سس باربیکیو، درب ظرف را سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سس باربیکیو استراحت کند. بعد از این مدت سس باربیکیو را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط کباب برداشته و به شکل ماسوره در می آوریم. بعد از اینکه همه محصولات کباب را به این شکل آماده کردیم، ظرف مناسبی روی اجاق گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

وقتی روغن خوب داغ شد سیخ ها را به تابه اضافه کنید و هر چند دقیقه یکبار آن ها را بچرخانید تا همه قسمت های آن ها به طور یکنواخت سرخ شوند. سپس کره را آب کرده و با زعفران پخته مخلوط کنید.

مرحله ششم

حالا با یک برس تمیز مخلوط روغن و زعفران دم کرده را روی سیخ ها بمالید. علاوه بر تاثیر مثبت بر طعم سیخ ها، سیخ های ما را در انتها خوش رنگ تر و براق تر می کند.

مرحله هفتم

بعد از سرخ شدن سیخ ها، می توانیم گوجه ها را نیز از وسط نصف کرده و در تابه قرار دهیم تا آنها نیز سرخ شوند. سرگرمی روز سیخ های سرخ شده را روی حوله قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود.

مرحله هشتم

البته اگر برای سرخ کردن سیخ ها از چربی مخصوص استفاده کنیم، جذب روغن بسیار کم است و نیازی به پاک کردن روغن اضافی سیخ ها با دستمال نیست. در آخر سیخ ها را در بشقاب سرو قرار دهید و با برنج سرو کنید.

نکاتی در مورد طرز پخت کباب

سیخ زدن

اگر می خواهید این کباب خوشمزه را به صورت سرخ شده تهیه کنید، کافی است گوشت را قبل از سرخ کردن، بعد از فرم دادن در آرد سوخاری بغلتانید، سپس در روغن شناور بریزید و سرخ کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا