آشپزی

طرز تهیه کباب تابه ای لقمه ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کباب تابه ای لقمه ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز پخت کباب تابه ای لقمه ای

کباب لقمه ای یکی از غذاهای لذیذ ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توان آن را تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل گام به گام طرز تهیه کباب لقمه ای با ما همراه باشید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 500 گرم
پیاز 1 قطعه بزرگ
آب جوش 2 فنجان
گوجه فرنگی 4 عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
نمک و سماق و زردچوبه هر کدام 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و فلفل 1 قاشق چایخوری

طرز پخت کباب تابه ای لقمه ای

مرحله اول

برای تهیه یک کباب خوشمزه در تابه، در ابتدای کار پیاز را با دندانه های ریز رنده شده رنده می کنیم سپس از صافی رد می کنیم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس در ظرف مناسبی پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کنید سپس ورز دهید تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و گوشت را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

سطح سوم

پس از استراحت قیمه، کاسه را از یخچال خارج کنید، سپس یک تکه کوچک از گوشت را به اندازه یک گردو بردارید و در دست بغلتانید. حالا به همین ترتیب گوشت را قلقلک می دهیم تا سس گوشت تمام شود.

مرحله چهارم

حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع به تابه اضافه کنید. سپس کوفته ها را در تابه می گذاریم و سرخ می کنیم تا کاملا سرخ و طلایی شوند سپس می گذاریم کاملا بپزند.

مرحله پنجم

در این مدت سس باربیکیو را آماده می کنیم که برای آن گوجه ها را شسته و پوست آن ها را جدا می کنیم. سپس گوجه ها را ریز رنده می کنیم تا پوره شوند سپس با کمی روغن مایع در تابه ای جداگانه می گذاریم.

مرحله ششم

حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و در فر بپزید تا پوره گوجه فرنگی کاملا سرخ شود. سپس نمک را به همراه زعفران و سماق و فلفل سیاه به کاسه با پوره گوجه فرنگی اضافه کنید و هم بزنید تا طعم ادویه ها به پوره نفوذ کند.

مرحله هفتم

وقتی رب گوجه فرنگی کاملا سرخ شد و روغن اضافه شد، آب جوش را به تابه اضافه کنید، سپس اجازه دهید سس بجوشد تا غلیظ شود. بعد از اینکه سس غلیظ شد، کباب های قلخلی را به همراه سس به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هشتم

حالا اجازه دهید تابه به مدت 10 دقیقه روی اجاق بماند تا طعم ها با هم مخلوط شوند. بعد از این مدت ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظر می ریزیم و با برنج سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا