طرز تهیه کباب ترش تابه ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه تابه کباب ترش
کباب ترش یکی از کباب های خوش طعم و لذیذ است که به روش های مختلف و با مواد مختلف تهیه می شود.این تابه گریل طعم و عطر فوق العاده ای دارد و بافت سبک و لطیف آن طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه تابه کباب ترش برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
محصولات لازم برای 2-3 نفر | |
گوشت چرخکرده | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
پودر سیر | نصف قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
رب ترش انار یا ملاس | 1.5 قاشق غذاخوری |
سبزیجات معطر | 1 قاشق غذاخوری یا قاشق چایخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه | کافی |
طرز تهیه تابه کباب ترش
مرحله اول
برای تهیه کباب ابتدا گوشت چرخ کرده را در ظرفی بریزید سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید و روی رنده رنده کنید و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا کاملا مخلوط شود سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید
نکته: با توجه به ذائقه خود می توانید مقداری پودر سیر به مواد اضافه کنید.
مرحله دوم
سپس روی ظرف را با سلفون یا پارچه می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند و طعم و عطر همه مواد کاملا مخلوط شود.
سطح سوم
سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس مقداری گوشت چرخ کرده برداشته و با دست به اندازه و شکل دلخواه در آورید و در روغن داغ سرخ کنید، معمولا سیخ ها به شکل است. از کتلت
مرحله چهارم
وقتی یک طرف سیخ ها سرخ شد، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر سیخ ها هم سرخ شوند، سپس آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید، سپس پیاز را نگینی خرد کرده و در همان ماهیتابه قرار دهید و تفت دهید تا سبک شوند. و طلایی شوند
مرحله پنجم
سپس نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید تا زردچوبه رنگ شود و عطر ادویه ها گرفته شود سپس پوره گوجه فرنگی را در تابه بریزید و با قاشق حل کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود. رنگ رب
مرحله ششم
سپس طبق ذائقه خود رب انار ترش یا ملاس را اضافه کرده و کمی تفت دهید رب انار را نباید زیاد تفت داد زیرا تلخ می شود سپس سبزی معطر خشک را اضافه کنید می توانید از مواد ریحان و نعناع و ترخون استفاده کنید. اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله هفتم
سپس یک فنجان آب جوش به مواد اضافه کنید و هم بزنید و وقتی چند بار جوشید سیخ ها را روی مواد داخل تابه بچینید و درب تابه را ببندید و اجازه دهید سیخ ها در سس ده دقیقه بپزند و مزه و عطر رب انار برو به کباب.
مرحله هشتم
سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و سیخ ها را در ظرف مناسبی بچینید و با مقداری برگ نعناع، شوید و ریحان تزیین کنید و مواد سس را صاف کرده و در ظرف دیگری بریزید و سپس ورقه های گوجه فرنگی را دور سیخ ها در ظرف بچینید. بالا