آشپزی

طرز تهیه کباب قفقازی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کباب قفقازی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کباب قفقازی

کباب قفقازی یکی از کباب های بین المللی خوشمزه است که از ترکیب مرغ و گوشت قرمز تهیه می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه کباب قفقازی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سفارش گوشت گوساله 400 گرم
سینه مرغ 400 گرم
ماست ½ فنجان
پیاز 2 عدد
فلفل 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
کره 50 گرم
فلفل سیاه و نمک کافی

طرز تهیه کباب قفقازی

مرحله اول

برای تهیه کباب قفقازی رستورانی ابتدا سینه مرغ و گوشت گاو را مکعبی می کنیم. سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را می شوییم و به صورت ورقه های نازک برش می دهیم.

مرحله دوم

حالا ماست را به همراه پیاز، روغن زیتون، نمک و فلفل در ظرف مناسبی بریزید سپس خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس تکه های گوشت و مرغ را داخل مخلوط ماست بریزید.

سطح سوم

در این مرحله گوشت و مرغ را خوب مخلوط می کنیم تا مواد خورده شوند. سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا گوشت و مرغ طعم دار شود.

مرحله چهارم

حالا بعد از این مدت گوشت و مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم. سپس فلفل را شسته و به اندازه تکه های گوشت مربع برش می دهیم و سپس یک تکه سینه مرغ و یک تکه گوشت را رشته می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله بعد از گوشت و مرغ، یک تکه فلفل را چاقو می کشیم و مواد را به همین ترتیب رشته می کنیم تا تمام شود. سپس ذغال ها را یکنواخت روشن می کنیم و سیخ های کباب را روی آن ها می چینیم.

مرحله ششم

حالا هر چند دقیقه یکبار سیخ ها را برمی گردانیم تا سیخ ها یکدست بپزند. برای جلوگیری از خشک شدن کباب، کره و زعفران دم کرده را با هم مخلوط می کنیم و در حین کباب کردن با قلم مو روی کباب می زنیم.

مرحله هفتم

در صورت تمایل می توانیم مقداری گوجه فرنگی و فلفل سبز را کبابی کنیم. در آخر پس از آماده شدن کامل، سیخ های قفقازی را در بشقاب مورد نظر قرار دهید و با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا