آشپزی

طرز تهیه کباب چنجه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کباب چنجه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کباب چنجه

کباب چنجه یکی از کباب های قدیمی و سنتی خاورمیانه است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کباب چنجه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
فیله یا پای بره 1 کیلوگرم
دم کافی
روغن زیتون 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پیاز 2 عدد
فلفل 1 قطعه
فلفل کبابی 3 عدد
لیمو ترش 2 تا 3 عدد
کره 20 گرم
زعفران آب پز کافی
ماست کافی
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه کباب چنجه

مرحله اول

برای تهیه یک کباب چنجه خوشمزه ابتدا گوشت را به قطعات مساوی برش می دهیم تا زمان پخت روی ذغال ها یکسان باشد. سپس در ظرف مناسبی ماست را اضافه کرده، سپس تکه های پیاز را جدا کنید.

مرحله دوم

حالا پیاز را خلال کرده و در ظرف ماست بریزید. در مرحله بعد آب لیموترش تازه، روغن زیتون، فلفل و نمک را به کاسه حاوی مخلوط ماست اضافه کنید، سپس خوب مخلوط کنید.

سطح سوم

در این مرحله تکه های گوشت را داخل مخلوط سس ماست بریزید سپس خوب هم بزنید تا سس به تمام قسمت های گوشت برسد. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید سپس آن را در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

مرحله چهارم

حالا اجازه دهید گوشت به مدت 5 ساعت در یخچال بماند. توجه داشته باشید که اگر زمان استراحت گوشت در سس زیاد شود زمان پخت زغالی کاهش می یابد و زودتر پخته می شود.

مرحله پنجم

در این مرحله بعد از 5 ساعت گوشت ترشی شده را از یخچال خارج کرده سپس از سس خارج کرده و روی تخته گوشت قرار می دهیم. سپس با پشت قاشق چند ضربه به کناره های گوشت بزنید تا گوشت صاف شود.

مرحله ششم

حالا دم را به اندازه گوشت برش می دهیم سپس یکی را بین گوشت و دم در سیخ می گذاریم تا دم نسوزد. بعد با یک دست ذغالی روشن می کنیم و سیخ ها را روی آتش زغال می گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله توجه داشته باشید که حرارت زغال باید کم باشد تا مغزها بپزند و نسوزند. سپس فلفل های تفت داده شده را به همراه فلفل تند می شوییم و به سیخ می کشیم و روی زغال می گذاریم تا برشته شوند.

مرحله هشتم

سرگرمی روز کره و زعفران را در ظرف مناسبی اضافه می کنیم سپس کره را روی حرارت زغال می گذاریم تا آب شود. در حین پختن سیخ ها، سیخ ها را مرتباً با مخلوط کره و زعفران بمالید تا خوش رنگ تر شوند.

مرحله نهم

البته استفاده از ترکیب کره و زعفران دم کرده، جدا از اینکه کباب های چنجه را خوش رنگ تر می کند، سرگرمی روز کباب ها را خوشمزه تر و لطیف تر می کند. در آخر کباب را به همراه فلفل کباب در ظرف دلخواه ریخته و سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا