آشپزی

طرز تهیه کباب چنجه ماهی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کباب ماهی چنچه

کباب ماهی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای بین المللی است که می توان آن را با دستور پخت های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کباب ماهی به لینک زیر مراجعه کنید. سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
فیله ماهی 500 گرم
سس سویا ¼ فنجان
عسل 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه 1 قاشق چایخوری
سیر 1 قرص
آبلیموی تازه کافی
زعفران آب پز کافی
فلفل کافی

طرز تهیه کباب ماهی چنچه

مرحله اول

برای تهیه چنجه کباب خوشمزه، در ابتدای کار، پوست زنجبیل تازه را جدا کرده و همراه با سیر در ظرف مناسبی رنده می کنیم. سپس سرکه را به همراه عسل و سس سویا به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا زعفران پخته شده را به همراه آبلیموی تازه و مقداری فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید سپس هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. توجه داشته باشید که به دلیل شوری سس سویا، نمک را بردارید.

سطح سوم

در مرحله بعد فیله ماهی را بدون استخوان و پوست به مکعب های مساوی برش می دهیم و روی سیخ چوبی نخ می کنیم. حالا فیله های سیخ شده را در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله چهارم

حالا فیله ها را با قلم مو با سس بمالید تا دو طرف آن با سس آغشته شود. سپس فیله ها را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت می دهیم تا طعم دار شوند.

مرحله پنجم

پس از این مدت، ماهیتابه رژیمی را روی حرارت ملایم قرار دهید، سپس کمی روغن مایع به آن اضافه کنید. سپس فیله های سیخ شده را در تابه بریزید و دو طرف آن را کاملا سرخ کنید.

مرحله ششم

در این مرحله بقیه سس را در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بجوشد. سپس با قلم مو سس را روی فیله ها برای سرخ شدن می زنیم تا جذب فیله ها شود.

مرحله هفتم

وقتی فیله های ماهی کاملا پخته و سرخ شدند، تابه را از روی حرارت بردارید. در نهایت سیخ ها را در بشقاب مورد نظر بچینید و با کته زعفرانی و گوجه کبابی و سیر ترشی سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا