آشپزی

طرز تهیه کبه بلغور با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کبه بلغور را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کباب بلغور

کباب بلغور که به کباب بلغور نیز معروف است یکی از غذاهای ساده و خوشمزه در کشور عراق است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کباب بلغور برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
بلغور گندم ریز 2 فنجان
اب 3 لیوان
گوشت چرخکرده 550 گرم
پیاز 2 عدد وسط
گردو 200 گرم
کشمش پیلویی 1 فنجان
جعفری 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
پودر فلفل سیاه و چاشنی گوشت کافی

طرز تهیه کباب بلغور

مرحله اول

برای تهیه بلغور کباب خوشمزه ابتدا بلغور را می شوییم سپس در ظرف آب می ریزیم و اجازه می دهیم بلغور به مدت 1 ساعت در آب بماند تا خیس بخورد. سپس گوشت را به قطعات کوچک برش می دهیم.

مرحله دوم

حالا تکه های گوشت را داخل چرخ گوشت گذاشته و چرخ می کنیم. سپس بعد از 1 ساعت بلغور را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس بلغور را به همراه 300 گرم گوشت چرخ کرده در غذاساز بریزید.

سطح سوم

در این مرحله از 1 عدد پیاز فلس را جدا می کنیم و می شوییم و سپس خرد می کنیم و به غذاساز که مخلوط بلغور در آن است اضافه می کنیم. سپس کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه مخصوص گوشت و فلفل قرمز را به مخلوط بلغور اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مخلوط بلغور را هم زده سپس هم می زنیم و دوباره هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شود. حالا در صورت نیاز ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری آب سرد به مخلوط بلغور اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مرحله پنجم

در این مرحله 2 الی 3 بار این کار را انجام می دهیم تا بلغور و گوشت کاملا خرد شده و مخلوط شوند. سپس مخلوط بلغور و گوشت را در ظرف مناسبی بریزید سپس به مدت 5 دقیقه ورز دهید تا مواد کاملا یکدست شوند.

مرحله ششم

حالا روی مخلوط بلغور را با سلفون بپوشانید سپس در یخچال نگهداری کنید. سپس مواد میانی کابتو را با برداشتن پوست باقیمانده پیاز، شسته و روی رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پیاز را به همراه نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه مخصوص گوشت به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد جعفری را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود.

مرحله هشتم

حالا جعفری را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس گردو را خیلی ریز خرد می کنیم سپس به همراه جعفری و کشمش به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله مواد میانی را به مدت 5 دقیقه ورز می دهیم تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. بعد مواد خمیر کبا را از یخچال خارج می کنیم و می گیریم و در دست گرد می کنیم سپس با دست فشار می دهیم تا کمی پخش شود.

مرحله دهم

حالا 1 قاشق از مواد متوسط ​​را وسط کابته بریزید سپس کابته را جمع کرده و به شکل گرد یا بیضی در آورید. بعد از آن کبت ها را به همین ترتیب آماده می کنیم تا مواد تمام شود و بعد از آن به مدت 1 ساعت در یخچال نگهداری می کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله بعد از این مدت بلغور را از یخچال خارج می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم سپس می گذاریم خوب داغ شود.

مرحله دوازدهم

در آخر بلغورها را در تابه بریزید سپس آنها را کاملا سرخ کنید. سپس سیخ ها را روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار می دهیم و اجازه می دهیم روغن اضافی آن کشیده شود سپس با سس تند سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا