طرز تهیه کراکت مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کراکت مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کروکت مرغ
کروکت مرغ یکی از غذاهای لذیذ و بین المللی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کروکت مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه و ران مرغ | 300 گرم |
برنج | 1 کاسه کوچک |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد وسط |
سیر | 3 قرص |
جعفری تازه | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | کافی |
آرد گندم | کافی |
نمک و فلفل و زردچوبه | کافی |
پودر سیر، ادویه کاری و پودر آویشن | کافی |
طرز تهیه کروکت مرغ
مرحله اول
برای تهیه کروکت مرغ خوشمزه، در ابتدای کار سینه و پای مرغ را در قابلمه آب قرار می دهیم. حالا پیاز را به همراه سیر از وسط نصف می کنیم و در قابلمه را می گذاریم سپس قابلمه را روی اجاق می گذاریم.
مرحله دوم
وقتی سینه و ران مرغ نیم پز شد، مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر و ادویه کاری را به قابلمه اضافه کنید، سپس بگذارید کاملا بپزد. حالا برنج را شسته و در قابلمه آب جوش می ریزیم.
سطح سوم
حالا اجازه دهید برنج در آب جوش بماند تا کاملا بپزد و مغز نرم شود. وقتی سینه و ران مرغ کاملاً پخت، آن ها را از قابلمه خارج کرده و با رنده ریز در ظرف مناسبی رنده کنید.
مرحله چهارم
حالا برنج پخته شده را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پیاز باقی مانده را ریز رنده می کنیم و با دست فشار می دهیم تا آب اضافی آن گرفته شود سپس به کاسه برنج اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا جعفری را نگینی خرد کرده و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، آویشن و یک عدد تخم مرغ را به همراه آرد نان و آرد گندم داخل کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله ششم
حالا مواد کروکت را به اندازه نارنگی تقسیم می کنیم و به شکل دوک در می آوریم و در آرد سفید میغلطانیم تا سطح آن را بپوشاند. سپس کروکت ها را در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.
مرحله هفتم
حالا کروکت ها را در تابه ای با روغن سرخ می کنیم سپس روی دستمال مخصوصی که روغن جذب می کند قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. در آخر در ظرف دلخواه می چینیم و سرو می کنیم. نوش جان.
5
2