طرز تهیه کرم شکلاتی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه خامه شکلاتی
خامه شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که طعم عالی و فوق العاده ای دارد و می توان از آن برای پرکردن کیک های مختلف و یا تزیین کیک استفاده کرد، خامه شکلاتی بسیار آسان و سریع تهیه و استفاده می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه خامه شکلاتی برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
کرم رنگ | 1 بسته معادل 200 میلی لیتر است |
شیر نر | 1 فنجان و نیم برابر با 300 میلی لیتر |
زرده | 3 عدد |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
شکلات تلخ | هر بسته 2 بسته 200 گرمی |
طرز تهیه خامه شکلاتی
مرحله اول
ابتدا شکر را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و اجازه می دهیم شکر آب شود و رنگ آن کاراملی شود سپس خامه صبحانه را اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود، دقت کنید خامه را دور نریزید.
نکته
در این مرحله زمانی که خامه را به شکر آب شده اضافه می کنید مراقب باشید خامه بیرون نزند و نسوزد.
مرحله دوم
در این مرحله شکر دوباره سفت می شود، نگران نباشید زمانی که کمی روی آتش می نشیند دوباره آب می شود و بافت آن یکنواخت می شود، سپس مواد را مخلوط کرده و سپس شیر را اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم، سپس تخم مرغ را اضافه می کنیم. زرده روی مواد بریزید.
سطح سوم
سپس مخلوط را مدام با حرارت متوسط هم بزنید تا شروع به جوشیدن کند، وقتی مخلوط به جوش آمد و کمی غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و سپس شکلات و نمک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود و کاملا با آن مخلوط شود. مواد تشکیل دهنده . .
مرحله چهارم
سپس به مدت 5 دقیقه با همزن برقی یا همزن بزنید تا کاملا یکدست شود سپس مخلوط را در ظرف درب دار ریخته و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد سپس در یخچال قرار دهید. و بگذارید یک شب خنک شود صبح خودش را بگیرد.
مرحله پنجم
نگران نباشید، ممکن است در ابتدا بافت مخلوط شل و نازک به نظر برسد، اما پس از قرار گرفتن در یخچال سفت و ماندگار می شود، اگر می خواهید خامه شکلاتی را برای مدت طولانی تری نگهداری کنید، درب ظرف را ببندید. ظرف را محکم کرده و در یخچال قرار دهید.
مرحله ششم
سپس هنگام استفاده خامه را از یخچال خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان میان وعده شکلاتی با نان و چای تازه استفاده کنید و یا به عنوان فیلینگ کیک برای تزیین کیک شکلاتی با تکه های میوه تازه از آن استفاده کنید. .
مرحله هفتم
می توانید خامه شکلاتی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با پودر پسته، تکه های گردو، تکه های فندق و یا چند برش موز، توت فرنگی یا انبه تزیین کنید و به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه برای پذیرایی ها و مهمانی ها سرو کنید.