طرز تهیه کره بادام زمینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کره بادام زمینی
کره بادام زمینی یکی از پرمصرف ترین روغن های گیاهی است که می توان از آن به عنوان صبحانه یا میان وعده مغذی استفاده کرد تا آموزش کامل و گام به گام را مشاهده کنید. طرز تهیه کره بادام زمینی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم کره بادام زمینی | |
بادام زمینی | 500 گرم |
روغن مایع | 2 قاشق غذاخوری |
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کره بادام زمینی
مرحله اول
برای تهیه کره بادام زمینی خوشمزه ابتدا باید بادام زمینی مناسب تهیه کنیم، برای این منظور باید از بادام زمینی بدون پوست استفاده کرد. اگر بادام زمینی پوست داشت باید با احتیاط تمام پوست ها را جدا کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله بادام زمینی ها را بدون پوست در تابه ای مناسب می ریزیم سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به طور مداوم بادام زمینی ها را تفت می دهیم تا کمی تغییر رنگ و مزه پیدا کنند.
سطح سوم
تفت دادن بادام زمینی ها را حدود 5 دقیقه ادامه می دهیم و بعد از آن تابه را از روی حرارت برمی داریم. پس از اینکه بادام زمینی ها از روی حرارت خارج شدند، آن ها را در مخلوط کن ریخته و چند بار هم بزنید تا بادام زمینی ها له شوند.
مرحله چهارم
حالا دوباره همزن را روشن می کنیم تا بادام زمینی ها کاملا یکدست شده و به صورت خمیر درآیند. ابتدا خمیر بادام زمینی خشک است اما به مرور زمان نرم تر و نرم تر می شود.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید که باید هر چند دقیقه یکبار همزن را خاموش کنیم تا زیاد داغ نشود. وقتی بادام زمینی ها به صورت خمیر در آمد، کره مایع را کم کم اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.
مرحله ششم
به افزودن کره ادامه دهید تا کره بادام زمینی نرم شود. در نهایت در صورت تمایل عسل را اضافه کرده و با کره مخلوط می کنیم. در آخر کره را در ظرف دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.