آشپزی

طرز تهیه کشک و بادمجان بسیار لذیذ با دستورپخت ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت پنیر و بادمجان

برای تهیه کشک بادمجان ها ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و برش بزنید و نمک بپاشید تا تلخی آن ها گرفته شود. پس از آبکشی و فشار دادن بادمجان ها تا آب اضافی آنها گرفته شود، آنها را سرخ کرده و کنار بگذارید.

سپس پیاز و سیر را تفت می دهیم و بادمجان های له شده را اضافه می کنیم و با ادویه ها تفت می دهیم. گردو و کشک را اضافه کرده و پس از تبخیر آب اضافی آن را با فلفل، فلفل، فلفل و کشک تزیین کرده و سرو کنید.

پنیر دلمه و بادمجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که با دستور پخت های مختلفی تهیه می شود تا دستور پخت سنتی و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت پنیر و بادمجان برای تو چی هستی همراه باشید

عناصر مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان 4 قطعه بزرگ
پیاز 2 عدد وسط
پنیر کوتاژ 4 قاشق غذاخوری
گردو 2 قاشق غذاخوری
سیر 4 عدد قرص
جوجن خشک شده 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی

طرز پخت پنیر و بادمجان

مرحله 1: آماده سازی بادمجان ها

من آماده می کنم پنیر کوتیج بادمجان مجلسی ابتدا بادمجان ها را پوست کنده، ورقه ای برش دهید و در سینی بچینید. سپس روی بادمجان ها کمی نمک بپاشید و اجازه دهید 20 دقیقه بماند.

مرحله 2: تلخی آن را بردارید و بادمجان ها را آبکشی کنید

این کار علاوه بر از بین بردن تلخی بادمجان ها باعث می شود هنگام سرخ کردن روغن کمتری جذب شود. سپس بادمجان ها را آبکشی می کنیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اضافی بادمجان ها گرفته شود.

مرحله 3: بادمجان ها را سرخ کنید

در این مرحله تابه مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم، پس از گرم شدن روغن بادمجان ها را به تابه اضافه می کنیم و دو طرف آن ها را خوب تفت می دهیم سپس از ماهیتابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم.

  • آموزش پخت میرزا قاسمی خوشمزه و خاص از نظر رستوران های گیلان

مرحله چهارم: پیاز و سیر را سرخ کنید

حالا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس سیر را نگینی خرد کرده و با پیاز داغ حدود یک دقیقه تفت دهید.

مرحله 5: بادمجان ها را له کرده و بپزید

بادمجان ها را با چرخ گوشت یا غذاساز کاملا پوره کنید و به تابه اضافه کنید سپس مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و بادمجان های پوره شده را خوب تفت دهید تا آب اضافی تابه تبخیر شود.

مرحله 6: گردو و پنیر را اضافه کنید

در این مرحله گردوی آسیاب شده را به همراه پنیر به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. اگر پنیر دلمه ای که استفاده می کنیم کمی سفت است می توانیم از نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم.

  • طرز تهیه خورش بادمجان و گوجه تهرانی ساده و سنتی

مرحله 7: آب اضافی را تبخیر کرده و نعناع تند را اضافه کنید

در این مرحله درب تابه را می بندیم تا آب اضافی تابه تبخیر شود و پنیر و بادمجان داخل روغن بریزد. در همین حین جوجن خشک را در کمی روغن به مدت یک دقیقه تفت دهید تا قهوه ای شود سپس به ظرف اضافه کنید.

مرحله هشتم: کشک بادمجان را تزئین کرده و سرو کنید

پس از اینکه پنیر و بادمجان ها داخل روغن افتادند و دیگر آب در ماهیتابه نماند، غذا را در ظرف مورد نظر می چینیم و با موادی مانند فلفل تند، پیاز تند، سیر تند و پنیر تزیین می کنیم و با ولرم سرو می کنیم. نان. ما انجام می دهیم.

نکاتی در مورد طرز پخت پنیر و بادمجان

انتخاب بادمجان مناسب برای طعم بهتر

بادمجان هایی که دانه های کمتری دارند طعم شیرین تری دارند و بنابراین در هنگام تهیه غذاهایی مانند کشک بادمجان نیازی به مراحل اضافی برای از بین بردن تلخی ندارند. این نکته می تواند به بهبود کیفیت طعم غذا کمک کند و فرآیند پخت را آسان کند. هنگام خرید بادمجان به دنبال گونه ای باشید که پوستی صاف و براق داشته باشد و دانه های زیادی نداشته باشد.

  • نکات کشک بادمجان + رازهایی برای خوشمزه تر کردن کشک بادمجان

تکنیک مناسب برای برشته کردن نعناع خشک

نعناع خشک یکی از مواد پرطرفدار در آشپزی ایرانی است که باید با احتیاط تفت داده شود. فقط چند ثانیه طول می کشد تا نعناع در روغن داغ تغییر رنگ دهد و عطر خود را آزاد کند. مهم است که مراقب باشید زیرا نعناع خشک خیلی سریع می سوزد و سوختن می تواند طعم تلخی به غذا بدهد. استفاده صحیح از نعناع خشک می تواند طعم فوق العاده ای به غذا بیافزاید و تجربه غذاخوری لذت بخشی تری را ارائه دهد.

انتخاب روش خرد کردن بادمجان

روش له کردن بادمجان هنگام تهیه کشک بادمجان بسته به ذائقه شما قابل تغییر است. اگر ترجیح می دهید به جای استفاده از چرخ گوشت یا غذاساز برای له کردن کامل بادمجان ها، بافت بادمجان ها را در غذا احساس کنید، می توانید بادمجان ها را ریز خرد کنید. این روش به غذا بافت زیباتر و متراکم‌تری می‌دهد و به هر قسمت از بادمجان اجازه می‌دهد هنگام خوردن احساس خوبی داشته باشد.

از بین بردن شوری کشک بادمجان

برای رفع شوری کشک بادمجان روش های مختلفی وجود دارد که می توانید به راحتی از آنها استفاده کنید. اضافه کردن بادمجان سرخ شده بدون نمک، استفاده از جوش شیرین، آبلیمو برای خنثی کردن شوری، قرار دادن سیب زمینی نصف شده در کشک بادمجان در هنگام پخت، استفاده از شکر، افزودن خامه مخلوط با آب به کشک بادمجان و استفاده از تکه نان خشک در قابلمه کشک بادمجان می تواند موثر باشد.

  • آموزش کامل رفع شوری کشک بادمجان بعد از پخت با روش های بسیار ساده

طرز تهیه پنیر و کدو حلوایی

برای تهیه کشک کدو حلوایی کرمانی ابتدا کدوها را پوست گرفته و برش دهید سپس در تابه ای با روغن سرخ کنید. پیاز و سپس سیر خرد شده را تفت دهید و کدوها را به همراه ادویه ها به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب کدوها کشیده شود. می توانیم گوجه فرنگی خرد شده را هم اضافه کنیم. کدوها را له کنید و به تابه برگردانید سپس گردوی آسیاب شده و پنیر دلمه را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در انتها روی ظرف را با پیاز تند و سیر تند و فلفل تند تزئین می کنیم و با نان تازه سرو می کنیم.

  • آموزش تهیه کشک کدو حلوایی کرمانی خوشمزه

طرز پخت پنیر و بادمجان کبابی

برای تهیه پنیر و بادمجان کبابی ابتدا بادمجان ها را کبابی کنید سپس پیاز را نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و ادویه ها را اضافه کنید. بادمجان های پوست گرفته را به تابه اضافه کنید و با پیاز داغ شده تفت دهید. سپس گردوی خرد شده، پنیر و آب را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید. بعد از نیم ساعت پخت روی حرارت ملایم ظرف را سرو می کنیم و روی آن را با پنیر دلمه و پیازچه و گردو تزئین می کنیم.

پنیر کوتیج خانگی

برای تهیه پنیر محلی لذیذ ابتدا ماست و آب را مخلوط کرده و دوغ تهیه می کنیم و روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم تا بجوشد و بریده شود. دوغ خرد شده را در کیسه ای پنبه ای بریزید و بدون فشار دادن اجازه دهید 8 تا 10 ساعت آبکش شود.

سپس کشک نرم داخل کیسه را با کمی نمک مخلوط کرده و اگر خشک بود کمی آب اضافه کنید. کشک را به شکل دلخواه در آورید و در سبد توری قرار دهید تا خشک شود و هر از چند گاهی آن را برگردانید. پنیر خشک را می توان در ظروف در بسته نگهداری کرد و در هر غذایی استفاده کرد.

  • آموزش تهیه پنیر محلی خوشمزه و خانگی به روش سنتی لرستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا