آشپزی

طرز تهیه کلوچه عسلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کلوچه عسلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی با عسل

کوکی های عسلی یکی از شیرینی های بین المللی خوشمزه و پرطرفدار است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن کلوچه عسلی را در ادامه مطلب ببینید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک عسلی
قند ⅓ لیوان
روغن مایع ⅔ لیوان
یک تخم مرغ 2 عدد
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 پنس
وانیل یا پوست لیمو ⅛ قاشق چایخوری
ارد 3 لیوان
مواد تشکیل دهنده دستمال
زرده 1 قطعه
قهوه دم کرده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه شیرینی با عسل

مرحله اول

برای تهیه کیک های عسلی خانگی در ابتدای کار تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن دستی هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس کره مایع و عسل را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا مخلوط تخم مرغ را با همزن دستی به مدت ۱ دقیقه هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود. سپس آرد را به همراه نمک و بکینگ پودر داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله خمیر را خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس 30 گرم از خمیر لیموترش را درست کنید و با دست به شکل دایره در آورید.

مرحله چهارم

حالا خمیر را با فاصله از هم روی سینی فر قرار می دهیم و با دست فشار می دهیم تا کمی باز شوند و بعد از آن با چاقو چند خط سطح روی خمیر برش می دهیم. حالا فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس زرده را از سفیده جدا می کنیم سپس در ظرف مناسبی می گذاریم. سپس قهوه را به زرده اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ششم

حالا برس را در مواد دستمال کاغذی فرو می کنیم سپس روی خمیرها می مالیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم کیک ها به مدت 20-25 دقیقه بپزند تا طلایی و رنگی شوند.

مرحله هفتم

سرگرمی روز بعد از این مدت کیک های عسلی را از فر خارج می کنیم سپس اجازه می دهیم دمای آن ها کم شود. سرگرمی روز کیک ها را در ظرف دربسته و در دمای اتاق نگهداری کنید تا خشک نشوند. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا