آشپزی

طرز تهیه کلوچه پرتقالی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه بیسکویت نارنجی

کلوچه پرتقالی یکی از پرطرفدارترین و خوش طعم ترین کوکی های خانگی است که گزینه مناسبی برای شام و میان وعده است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه بیسکویت نارنجی برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای تهیه بیسکویت نارنجی
آرد قنادی 140 گرم
یک تخم مرغ 3 عدد
پوست پرتقال را رنده کنید 1 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
شکر پودر شده 100 گرم
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
اسانس پرتقال (اختیاری) چند قطره
وانیل نوک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه بیسکویت نارنجی

مرحله اول

برای تهیه کلوچه های پرتقالی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (فر برقی 160 درجه) قرار می دهیم تا کاملا گرم شود سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر قند را در ظرف مناسبی الک می کنیم سپس کره نرم شده را اضافه کرده و با پشت قاشق کره را به پودر قند اضافه می کنیم. سپس مواد را به مدت یک دقیقه با همزن برقی هم می زنیم تا کاملا یکدست شوند.

سطح سوم

حالا تخم مرغ اول را به همراه وانیل به کاسه اضافه کنید و 45 ثانیه دیگر مواد را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ دوم را اضافه می کنیم و 30 ثانیه دیگر هم می زنیم تا بافت مواد کاملا یکدست شود.

مرحله چهارم

تخم مرغ سوم را به همراه پوست پرتقال رنده شده و اسانس پرتقال به کاسه اضافه کنید و مواد را حدود 1 دقیقه مخلوط کنید. سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید تا یکدست شود سپس مواد را داخل کاسه الک کنید.

مرحله پنجم

در این مدت مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر بیسکویت کاملا یکنواخت شود و پس از آن در قیف یکبار مصرف می ریزیم. سپس خمیر شیرینی را روی کاغذ روغنی با فاصله بین قیف ها قرار می دهیم.

مرحله ششم

در این مرحله سینی را در فر قرار دهید و اجازه دهید کیک ها به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند. وقتی شیرینی ها طلایی شدند فر را خاموش کنید و گریل را روشن کنید تا شیرینی ها طلایی شوند سپس از فر خارج کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا