آشپزی

طرز تهیه کلوچه کنجدی ساده با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کلوچه کنجدی ساده را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه کلوچه های کنجدی ساده

کوکی کنجدی یکی از انواع کوکی های بین المللی ساده و خوشمزه است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را مشاهده کنید. طرز تهیه شیرینی کنجدی ساده برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

مواد لازم برای بیسکویت کنجدی
یک تخم مرغ 1 قطعه
شکر پودر شده ½ فنجان
آرد سفید 1 و ½ فنجان
پودر هل ½ قاشق چایخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
پودر خمیرمایه ½ قاشق غذاخوری
روغن مایع ⅛ و ¼ فنجان
ماست شیرین 2 قاشق غذاخوری
کنجد و پسته کافی

طرز تهیه شیرینی کنجدی ساده

مرحله اول

برای تهیه کلوچه های کنجدی خوشمزه، ابتدا یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی یا کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید. برای تهیه کره برای جداسازی کافی است مقدار مشخصی کره، کره جامد و آرد را با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ ها و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید سپس با دور تند حدود 5-6 دقیقه با همزن مخلوط کنید تا بافت مواد کشدار شده و رنگ آن ها کرمی شود. سپس روغن را اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر هم بزنید.

سطح سوم

حالا بیکینگ پودر را با ماست در ظرف مناسبی مخلوط می کنیم سپس چند دقیقه کنار می گذاریم تا ور بیاید. سپس مخلوط ماست و بیکینگ پودر را به کاسه با مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را با نمک و وانیل مخلوط کنید تا یکدست شود سپس سه بار الک کنید. در مرحله سوم مخلوط آرد را داخل کاسه حاوی مواد الک کرده و به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا خمیر شیرینی یکدست شود.

مرحله پنجم

قوام خمیر بیسکویت باید در آخر کمی سفت تر از کیک اسفنجی باشد. حالا خمیر شیرینی را در ظرف درب دار بریزید و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد و چسبندگی آن کم شود.

مرحله ششم

بعد از 15 دقیقه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا خوب گرم شود. حالا 15 دقیقه دیگر صبر می کنیم و بعد از آن خمیر بیسکویت را از فریزر خارج می کنیم. سپس به اندازه یک گردوی بزرگ از خمیر کوکی برمی داریم.

مرحله هفتم

حالا آن را گرد کرده سپس با کف دست پهن کرده و در کنجد و پسته خرد شده بغلتانید. البته افزودن پسته اختیاری است. سپس خمیر تمام شده را با فاصله کمی در سینی فر می چینیم.

مرحله هشتم

به همین ترتیب تمام مواد کوکی ها را آماده کرده و در سینی فر می گذاریم. سپس سینی را در فر می گذاریم و می گذاریم کیک ها به مدت 18 تا 22 دقیقه بپزند و طلایی شوند سپس از فر خارج کرده و پس از خنک شدن در ظرف مورد نظر می گذاریم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا