طرز تهیه کمپوت آناناس با عسل و دستور استفاده از کمپوت اناناس با عسل
طرز تهیه کمپوت آناناس با عسل
طرز تهیه کمپوت آناناس با عسل ؛ دستور استفاده از کمپوت اناناس با عسل همگی در سرگرمی روز و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
طرز تهیه کمپوت آناناس با عسل
آناناس: ۱ عدد
آب: ۲ تا ۳ لیوان
عسل: ۱ لیوان
در اولین مرحله از طرز تهیه کمپوت آناناس با عسل، بعد از شستن آناناس، ابتدا و انتهای آن را برش بزنید.
پوست آناناس را بگیرید و آناناس را به صورت حلقه ای یا مکعبی خرد کنید. در یک قابلمه آب بریزید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از جوشیدن آب، حرارت را قطع کنید.
در همان زمانی که آب داغ است، عسل را به آب جوش اضافه کنید.
بعد از حل شدن عسل، آناناس ها را به شربت بیفزایید. می توانید کمی گلاب یا هل هم به شربت اضافه کنید.
این مخلوط را بعد از سرد شدن در بطری های شیشه ای بریزید. در بطری را محکم ببندید و در یخچال بگذارید.
آشنایی با دیگر خواص کمپوت اناناس در طب سنتی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کمپوت آناناس آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با کمپوت آناناس
کمپوت همان میوه پختهشده است. کمپوتها هم دارای منابع فراوانی از انواع ویتامینها و مواد مغذی هستند.
شاید این باور در ذهنتان باشد که ویتامین C در اثر حرارت دیدن از بین میرود؛
اما متخصصان در فرآیند کمپوت سازی به آن اسید اسکوربیک اضافه میکنند
و ویتامین C ازدسترفته را جبران میکنند که باعث میشود که کمپوتها هم بهاندازه میوههای تازه دارای ویتامین C باشند.
یکی از کمپوتهای مفید برای بیماران و افرادی که با هضم میوههای تازه مشکل دارند، کمپوت آناناس است.
از فواید کمپوت آناناس؛ ترمیم زخم، درمان مکمل سرطان، درمان سرما خوردگی و… است.
استفاده از میوه های مختلف در هر فصل به دلیل خواص بی نظیری که دارند میتواند برای سلامتی ما مفید به فایده باشند
با توجه به اینکه مصرف برخی از میوه ها در همه فصول امکان پذیر نیست
یا استفاده از کمپوت ان راه راحت تری برای مصرف آن است برخی از آنها را به صورت کمپوت شده در می اورند
و در اختیار مصرف کنندگان قرار میدهند. ازبین کمپوتهای موجود در بازار، کمپوت آناناس به دلیل اینکه
نسبت به میوه تازه خود صرفه اقتصادی دارد و میتواند در هر فصل از سال مورد استفاده قرار گیرد در بین مردم محبوبیت خاصی دارد.
خواص کمپوت آناناس بعد از زایمان
آناناس حاوی آنزیم شگفتانگیزی به نام بروملین است که اثرات حیرتانگیزی در حفظ سلامت بدن ایجاد میکند.
این آنزیم به گونهای ناباورانه اقدام به سرعت بخشیدن به بهبودی و بازسازی سلولهای صدمه دیدهی بدن کرده
و زخمها و جراحات وارده به بافتهای بدن را ترمیم میکند.
محققان بر این باورند از ویژگیهای منحصربهفرد بروملین، افزایش جریان خون در قسمت آسیبدیده است
که نقش بسزایی در سرعت بهبود منطقهی صدمه دیده ایفا خواهد کرد.
همچنین این آنزیم از جمع شدن خون در بخشهایی از بدن که دچار سیاهی و کبودی شده است، ممانعت میکند.
در زنان که عمل زایمان را انجام داده اند برای آنکه زخم ها سریع تر بهبود پیدا کنند استفاده از آناناس مفید است .
خواص کمپوت آناناس برای معده
مصرف آناناس با شکستن ساختمان پروتئین غذاها در هضم آن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش بسیار مفید است.
از آب آناناس میتوانید برای هضم یا نرم کردن گوشت نیز استفاده کنید.
در آناناس مادهای به نام پاپائین وجود دارد که مخمر خوبی برای ناراحتیهای معده است.
مصرف آناناس از یبوست جلوگیری می کند
و به همین دلیل است که به زنان در دوران بارداری می گویند که آناناس مصرف کنید.
زیاده روی در مصرف آناناس به دلیل وجود مقادیر بالای بروملین
و ویتامین C می تواند منجر به استفراغ، اسهال، سردرد و حالت تهوع شود.
خواص کمپوت آناناس برای زخم
آنزیم بروملین در کاهش التهاب، تورم و کبودیهای پس از جراحی بهویژه جراحیهای دندان، بینی، آب مروارید و… بسیار مؤثر است.
بروملین به دلیل تنظیم فعل و انفعالات شیمیایی بدن از بروز التهاب در بدن جلوگیری میکند.
بروملین موجود در آناناس موجب افزایش جریان خون میشود.
همین امر سبب میشود تا مواد مغذی سریعتر به زخمها برسند، درنتیجه زخم با سرعت بیشتری بهبود مییابد.
بهترین گزینه برای بیمارانی که عملهای جراحی داشتند و جهت کاهش التهاب پسازآن، مصرف کمپوت آناناس میباشد.
طرز تهیه کمپوت آناناس
۱ عدد آناناس
۲ الی ۳ لیوان آب
۱/۲ الی ۲/۳ لیوان شکر
ابتدا آب و شکر را با هم مخلوط میکنیم. آب به اندازه ای نیاز هست که روی سطح کمپوت ها رو بگیره،
شکر به ترشی یا شیرینی آناناس بستگی داره. وقتی آب به جوش آمد آناناس ها رو به اون اضافه می کنیم.
اگر آناناس نرم باشه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه برای جوشیدن اون کافی هست
ولی اگر سفت هست به زمان بیشتری نیاز داره. پس از آماده شدن درون شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
کمپوت آناناس برای سرفه و سرماخوردگی و گلو درد و تب
اکثر افراد پس از ابتلا به سرماخوردگی شروع به مصرف آبپرتقال و ویتامین C میکنند،
درحالی که آناناس هم همان مزایای آبپرتقال را داشته و خواص آن حتی از آبپرتقال نیز بیشتر است.
بروملین سرفه را تسکین میدهد. این ماده به حفظ سلامتی کمک فراوان میکند.
این آنزیم ضد تورم و کاهشدهنده التهاب بوده و برای درمان ورم حاد سینوس، گلودرد، آرتروز و نقرس نیز مفید است.
در سال ۲۰۱۰ محققان هندی تأثیر شربت تهیهشده با مخلوطی از آب آناناس نمک و عسل را روی بیماران مبتلا به سل آزمایش کردند.
نتایج نشان داد این نوشیدنی در آرام کردن سرفه و رفع ناراحتی گلو بسیار مفید است.
کمپوت آناناس حاوی ترکیبی از چند آنزیم است که در مجموع به آن بروملین میگویند
که به آناناس خاصیت ضد التهابی میدهد و نیز به کاهش مشکلات تنفسی ناشی از آسم،
عفونت و آلرژی و تب کمک میکند. این آبمیوه سرشار از ویتامین ث بوده که تقویتکننده سیستم ایمنی بدن است.
کمپوت آناناس برای کرونا
چون آناناس شیرین و انرژیزا است، مصرف آن در صبحانه میتواند خیلی بجا و مناسب باشد.
یک لیوان آب آناناس یا چند حلقه آناناس در صبحانه پیشنهاد خوبی است.
چون آناناس خاصیت ضد تهوع نیز دارد مصرف آن پیش از هر وعدهی غذایی بسیار کمک کننده است.
کمپوت آناناس در بارداری و شیردهی
مصرف آناناس در دوران بارداری از یبوست پیشگیری میکند و همچنین موجب کاهش فشارخون بالا در این دوران میشود.
آهن موجود در این میوه برای رشد جنین ضروری است و همچنین وجود ویتامین C موجب تقویت سیستم ایمنی مادر میشود
و او را از ابتلا به بیماریهای مختلف در امان نگاه میدارد.
ازآنجاییکه دوره بارداری شرایط حساس و حیاتی است، توصیه میشود پیش از مصرف آناناس با پزشک خود مشورت کنید.
مادران شیرده چه زمانی میتوانند از آناناس استفاده کنند
قبل از مصرف آناناس در دوران شیردهی بهتر است از پزشکتان تایید بگیرید.
معمولا به مادران توصیه میشود که تا ۶-۵ ماهگی نوزاد از مصرف آناناس خودداری کنند.
این به این دلیل است که سیستم ایمنی نوزاد هنوز کامل نشده و موجودات پروبیوتیک در مرحله رشد هستند.
کمپوت آناناس در پریودی
خوردن آناناس برای تنظیم دوره قاعدگی در خانمها بسیار مفید است.
آنتی اکسیدان های موجود در میوه آناناس می توانند این مسئله را مرتفع سازند
و همچنین دوره قاعدگی را در خانم ها تنظیم نمایند.
کمپوت آناناس و فشار خون
آناناس غنی از پتاسیم می باشد، پتاسیم استرس عروق خونی را کاهش داده،
گردش خون در بدن را بهبود می بخشد و در نتیجه باعث کاهش فشار خون بالا می شود.