آشپزی

طرز تهیه کوفته تن ماهی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کوفته ماهی تن

کوفته ماهی تن یکی از غذاهای ساده و لذیذ ترکیه است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را مشاهده کنید. طرز تهیه کوفته ماهی تن برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
کنسرو تن 1 قطعه
ارد ½ فنجان
اب ¼ فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
پیاز 1 قطعه
گشنیز یا جعفری 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
پودر سیر و پودر پاپریکا کافی

طرز تهیه کوفته ماهی تن

مرحله اول

برای تهیه کوفته ماهی تن ترکی ابتدا یک قوطی ماهی تن را در قابلمه مناسبی قرار می دهیم سپس به اندازه کافی آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم سپس می گذاریم آب بجوشد.

مرحله دوم

حالا قوطی ماهی تن را به مدت 20 دقیقه در آب جوش بگذارید تا آماده شود. سپس بعد از این مدت ماهی تن را از قابلمه خارج می کنیم سپس از صافی رد می کنیم تا روغن اضافی آن کاملا گرفته شود.

سطح سوم

در این مرحله گوشت ماهی تن را با چنگال خرد کنید. سپس آب را به همراه آرد، بکینگ پودر، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر و فلفل قرمز در ظرف مناسبی بریزید و خوب مخلوط کنید.

مرحله چهارم

حالا تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا ساختار تخم مرغ ها از انعقاد خارج شود و بعد از آن مواد مخلوط و یکدست شود. سپس فلس های پیاز را برداشته و سپس آن را شسته و ریز رنده می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله جعفری یا گشنیز را می شوییم سپس در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود. سپس گشنیز یا جعفری را روی تخته گوشت گذاشته و ریز خرد می کنیم.

مرحله ششم

حالا گشنیز یا جعفری را به همراه ماهی تن و پیاز به مخلوط آرد اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس روی کاسه را با محصولات کوفته با سلفون می پوشانیم و در یخچال نگهداری می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله، مخلوط کوفته را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. سپس بعد از این مدت مخلوط کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله هشتم

حالا مقداری روغن مایع در تابه بریزید و بگذارید روغن خوب داغ شود. سپس مخلوط کوفته ها را می گیریم و با دست به شکل گرد در می آوریم و در تابه می گذاریم سپس سرخ می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله کوفته های تن ماهی را کاملا سرخ می کنیم سپس از تابه خارج می کنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم. در آخر کوفته ها را با گوجه و ترشی و نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا