طرز تهیه کوفته تکیر داغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه کوفته تکیر داغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کوفته داغ تاکیر
کوفته تکیر داغ یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ترکیه است که با مواد مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه کوفته داغ تاکیر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
گوشت چرخکرده | 800 گرم |
نمک | 1.5 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
فلفل | 2 قاشق چایخوری |
زیره | 2 قاشق چایخوری |
جوش شیرین | 1 قاشق چایخوری |
آبلیموی تازه | 1 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 3 قاشق غذاخوری |
اب | ½ فنجان |
پیاز | 1 عدد وسط |
سیر | 3 قرص |
مواد لازم برای سس | |
رب چیلی | 1 قاشق چایخوری |
گوجه فرنگی | 1 عدد وسط |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه و پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کوفته داغ تاکیر
مرحله اول
برای تهیه کوفته ترکی تاکیر گرم ابتدا گوشت را به قطعات کوچک تقسیم کرده و در چرخ گوشت قرار داده و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس آبلیموی تازه را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا نمک، فلفل چیلی، فلفل سیاه، زیره و جوش شیرین را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید، سپس 5 تا 6 دقیقه ورز دهید تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید.
سطح سوم
در این مرحله کوفته ها را به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند. سپس بعد از 4 ساعت کوفته ها را از یخچال خارج می کنیم و آرد سوخاری را به همراه آب به کوفته ها اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا فلس های سیر و پیاز را جدا می کنیم سپس با رنده ریز می شوییم و رنده می کنیم سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و 3-4 دقیقه ورز می دهیم تا مواد مخلوط و یکدست شود.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری از مواد کوفته را برداشته و به شکل دوکی در می آوریم و در سینی مناسبی می چینیم سپس روی کوفته ها را با کیسه فریزر می پوشانیم و به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم.
مرحله ششم
حالا بعد از گذشت این مدت مقداری روغن زیتون در تابه مناسبی بریزید سپس تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و کوفته ها را در تابه بچینید و تفت دهید تا کوفته ها کمی قهوه ای شوند سپس درب تابه را ببندید.
مرحله هفتم
در این مرحله حرارت را کم می کنیم و می گذاریم کوفته ها کاملا سرخ شده و بپزند. سپس گوجه را شسته و روی رنده ریز رنده می کنیم و در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا رب چیلی را به همراه روغن زیتون، فلفل سیاه و پاپریکا به گوجه فرنگی اضافه کنید، سپس هم بزنید تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس کوفته های سرخ شده را در ظرف مناسبی قرار می دهیم.
مرحله نهم
سرگرمی روز روی کوفته های تکیر را با سس گوجه فرنگی پوشانده و سپس با سیب زمینی سرخ شده، فلفل سبز، گوجه فرنگی و جعفری تزئین می کنیم. در آخر این کوفته خوشمزه را با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.
5
2